Ζωή Παπαδοπούλου – Θοδωρής Πλεμμένος: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Ζωή Παπαδοπούλου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της! Παράλληλα, όμως, με την επαγγελματική επιτυχία, η νεαρή ερμηνεύτρια βιώνει και την προσωπική ευτυχία, στο πλευρό του συντρόφου της, Θοδωρή Πλεμμένου. Η Ζωή και ο Θοδωρής είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και full in love! Το ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, γεμάτη έρωτα και μοναδικές στιγμές, ενώ αναμένεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στους επόμενους μήνες.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ταλαντούχα τραγουδίστρια και τον γοητευτικό βολεϊμπολίστα σε μία από τις βραδινές εξόδους τους. Η Ζωή και ο Θοδωρής διασκέδασαν στο ΥΤΟΝ με τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν άφησαν λεπτό ο ένας τον άλλον!

“Όταν συναντάς τον άνθρωπό σου, όλα γίνονται αυτόματα, φυσικά, υπάρχει ροή, συνεννόηση, κατανόηση, δεν υπάρχουν σύννεφα, κάτι πάει στραβά, κάτι δεν γίνεται, το έχω ζήσει στο παρελθόν. Με τον Θοδωρή είμαστε έναν χρόνο μαζί”, είχε δηλώσει η Ζωή Παπαδοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More