Ζωή Παπαδοπούλου: Το σπαρακτικό μήνυμά της για τη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα.

Ένα από τα θύματα που πέθαναν τόσο άδικα ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτρια της Ζωής Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο γεμάτο από φωτογραφίες της, το οποίο συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Η Αγάπη. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου. Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το “Μινοράκι”, τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό. Μπήκε όμως στο πιο “ασφαλές μέσο”, στο τρένο των Τεμπών και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της. Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου» έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζωή Παπαδοπούλου (@zoipapadopoulou_official)

Read More

And More