Ζωή Παπαδοπούλου: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της, Θοδωρή Πλεμμένο μετά τα δύσκολα

Η Ζωή Παπαδοπούλου έχει βρει στο πρόσωπο του συζύγου της Θοδωρή Πλεμμένου όχι μόνο τον άντρα που θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του αλλά και ένα μεγάλο στήριγμα.

Πριν λίγο διάστημα, η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής, στην οποία αποκάλυψε πως για δεύτερη φορά έκανε αναγκαστική διακοπή κύησης, χάνοντας έτσι το παιδί που ήθελε να αποκτήσει διακαώς με τον άντρα της. 

«Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ… αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Είναι στενάχωρο, δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει..Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει…» είχε εξομολογηθεί η Ζωή Παπαδοπούλου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει τις δύσκολες στιγμές πίσω του και με αισιοδοξία κοιτάει το μέλλον, περιμένοντας να τους φέρει νέα και όμορφα πράγματα.

Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, η Ζωή Παπαδοπούλου και σύζυγός της και βολεϊμπολίστας, Θοδωρής Πλεμμένος έκαναν μια βραδινή έξοδο μετά από καιρό δίνοντας το παρών στα εγκαίνια ενός κέντρου φυσιοθεραπείας στην Γλυφάδα. 

Οι δυο τους πόζαραν στα φωτογραφικά φλας χαρούμενοι και ευδιάθετοι!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More