Ζωή Τζάνη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της λίγο πριν γεννήσει! Video

Μια απίστευτη αλλαγή αποφάσισε να κάνει η Ζωή Τζάνη λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Να σου θυμίσουμε πως η σέξι γυμνάστρια και πρώην σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι σε σχέση με τον κομμωτή και ιδιοκτήτη αλυσίδας κομμωτηρίων, Γιάννη Κουκουτσάκη. Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και ανυπομονούν για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδάκι τους, το οποίο μάλιστα θα είναι αγόρι.

Πριν λίγη ώρα, η εγκυμονούσα Ζωή μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της τη νέα μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Η γνωστή γυμνάστρια αποχωρίστηκε το ξανθό καρέ μαλλί της και τα έκοψε… κοντό αγορέ! Μια αλλαγή που λίγες γυναίκες θα την επέλεγαν, ωστόσο της πηγαίνει και της αναδεικνύει τον λαιμό της.

Δες την αλλαγή:

Η γυμνάστρια είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην εφημερίδα Espresso για την εγκυμοσύνη της: «Ταλαιπωρήθηκα λίγο τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είμαστε καλύτερα. Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη γάμο γιατί ήταν απρόοπτο. Όταν με το καλό έρθει το μωρό, όλα θα γίνουν». Οι δύσκολες μέρες αποτελούν πια παρελθόν και τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους περιμένοντας τον καρπό του έρωτά τους.

Read More

And More