Ζώης Σημαντήρας: Μας συστήνει για πρώτη φορά την εγκυμονούσα σύντροφό του! (video)

Ζώης Σημαντήρας: Μας συστήνει για πρώτη φορά την εγκυμονούσα σύντροφό του! (video) | tlife.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ζώης Σημαντήρας καθώς, σε λίγους μήνες, θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Το γνωστό μοντέλο και η σύντροφός του, Βίκυ, οι οποίοι είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο, ο Ζώης Σημάντηρας δήλωσε: «Μου είπε ότι είναι έγκυος όσο εγώ ήμουν στην Κρήτη για δουλειά. Μου έστειλε φωτογραφία το τεστ και έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Επειδή το θέλαμε γενικά, το συνειδητοποίησα πάρα πολύ γρήγορα. Το ήθελα πάρα πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό… Περιμένουμε το αγοράκι μας αρχές Αυγούστου. Νομίζω θα είμαι χαζομπαμπάς. Θα κάνουμε τώρα τον πολιτικό γάμου και μετά μαζί με τον θρησκευτικό θα κάνουμε και τη βάφτιση».

Όσο για το όνομα που θα πάρει ο γιος του ζευγαριού, ο Ζώης Σημαντήρας αποκάλυψε: «Εμένα μου αρέσουν τα πιο αρχαιοελληνικά ονόματα», ενώ η σύντροφός του ξεκαθάρισε πως θα τον βγάλουν, Δημήτρη, που είναι το όνομα του πατέρα του γνωστού μοντέλου.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more