Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εικόνες από τις ζημιές στο σπίτι της, μετά την έκρηξη στη Συγγρού – «Κλείστηκα στο δωμάτιο, δεν ήξερα τι να κάνω»

Τεράστιες είναι οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί σε όλα τα κτήρια που βρίσκονται σε απόσταση 200 μέτρων, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Συγγρού.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, από το οστικό κύμα υπέστη ζημιές και το σπίτι που μένει τα τελευταία χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η σπουδαία ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μετά την έκρηξη ενώ μίλησε και για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο σπίτι της.

«Ταλαιπωρία μεγάλη όλη νύχτα, δεν έμεινε ούτε ρολό, ούτε τζάμια, ούτε τίποτα. Δεν είχα καταλάβει εγώ κοιμόμουνα, κάποια στιγμή σηκώθηκα και γινότανε ο χαμός. Είχε τέτοιο κρύο που δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ξέρουμε από τι προήλθε, έξω υπήρχε ένα δέντρο πεσμένο, το οποίο μπορεί να έπεσε από τα χιόνια. Έχω καταστροφές στο σπίτι, πολλά γυαλιά. Ήρθαν συνεργία, έβαλαν τζάμια και κάπως συμμαζεύτηκαν. Δεν ξέρω τι να κάνω, η Κινέτα, κάηκε και εκείνη», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Read More

And More