Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που δέχτηκε για τη γιορτή της – Βίντεο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πριν από λίγες ημέρες είχε την ονομαστική της γιορτή, ενώ σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά της, όπου θα κλείσει τα 88.

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ δεν δίστασε να δείξει και το εντυπωσιακό μονόπετρο που έλαβε δώρο για την γιορτή της.

«Είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες», λέει όταν τη ρωτούν από που αντλεί την ενέργειά της. «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα», δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια και μου είπε ο γιατρός να προσέξω και να κάτσω στην Κινέτα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στεναχωριόμουν». 

Τις ημέρες του Πάσχα η μεγάλη ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε σε κρητικό γλέντι με αγαπημένους φίλους και κυριολεκτικά οι οικοδεσπότες και η ίδια τα «έσπασαν». Μάλιστα, η εμφάνισή της στα δυτικά προάστια, όπου βρισκόταν το φιλικό σπίτι, έκανε μεγάλη εντύπωση στις γειτονιές και ο κόσμος βγήκε έξω να τη δει και να τη χειροκροτήσει. «Παιδιά, καλά είναι και τα βασιλεία αλλά τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο ωραία, σας ευχαριστώ πολύ όλους καλό Πάσχα σε όλους σας, χρονιά πολλά», είχε ευχηθεί η ηθοποιός.

Read More

And More