5 παιδιά θυμούνται πως έμαθαν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι!

Το να έχεις διάσημους γονείς είναι δύσκολο και ας φαίνεται εύκολο. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχεις διαβάσει σε ιστοσελίδες ή θα έχεις δει σε αφιερωματικά βίντεο παιδιά με γονείς λίγο (έως πολύ) πιο γνωστούς από το συνηθισμένο να περιγράφουν απίθανα περιστατικά για το πως έμαθαν ότι οι γονείς τους είναι μεγάλοι ηθοποιοί ή παρουσιαστές. Περιστατικά που θυμίζουν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή θεατρικές παραστάσεις που η μία συγκυρία διαδέχεται την άλλη, αδυνατώντας να πιστέψεις ότι το σενάριο βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές αποκαλύψεις για το πώς τα παιδιά τους κατάλαβαν ότι οι γονείς του έχουν αέρα (και καριέρα) Hollywood.

– Τα δίδυμα του Ricky Martin ανακάλυψαν μία νέα πλευρά του μπαμπά τους. Αν υπήρχε ένας τίτλος, ικανός να περιγράψει τη στιγμή γνωριμίας των παιδιών με τον Pop-Star πατέρα είναι σίγουρα αυτός. Όσο εσύ χόρευες το “Living La Vida Loca”, τα παιδάκια του απλά έμεναν σπίτι και περίμεναν τον μπαμπά τους να γυρίσει για να παίξουν. Φυσικά, και αγνοούσαν τη δουλειά του. Έτσι, μία μέρα, ο Ricky αποφάσισε να πάει με τους μικρούς Valentino και Matteo σε μία συναυλία. Μόνο που τα παιδάκια δε γνώριζαν ότι ο τραγουδιστής θα ήταν ο πατέρας τους. Κάθισαν αναπαυτικά στις V.I.P θέσεις του μεγαλύτερου σταδίου της Βραζιλίας μαζί με τη νταντά τους. Κάποια στιγμή ο πατέρας τους είπε ότι κάτι προέκυψε και θα πρέπει να φύγει για λίγο. Ε, μετά από 30 λεπτά τον είδαν στη σκηνή να δίνει το δικό του show.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky (@ricky_martin) στις


– Η Kaia Gerber το ανακάλυψε στη Disneyland. Το Πάσχα του 2008 ήταν λίγο διαφορετικό για την Kaia. Ένα ταξίδι στη Disneyland ήταν η αφορμή για να ανακαλύψει ότι είναι η κόρη της Cindy Crawford.

Ήταν η πιο περίεργη μέρα της ζωής μου. Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφίες με τις πριγκίπισσες και την Minie Mouse, και οι υπόλοιποι με τη μαμά μου. Έτσι, τη ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και μου τα αποκάλυψε όλα.δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της η εντυπωσιακή Kaia.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


– Mία επίσκεψη σε κατάστημα με αθλητικά είδη έκανε τον Brooklyn Beckham να καταλάβει πόσο γνωστοί είναι οι γονείς του.

Δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο γνωστοί είναι μέχρι που πήγαμε μαζί με το μπαμπά μου σε ένα κατάστημα με αθλητικά, δίπλα από το γήπεδο. Αρχικά, είδα κάτι μικρές κούκλες, σε μορφή μινιατούρας με το πρόσωπο και το σώμα του μπαμπά. Μετά από ένα λεπτό, όσοι ήτανε στο κατάστημα ζητούσαν είτε να βγάλουν μαζί του φωτογραφία είτε να υπογράψει τις μπλούζες με το σήμα της ομάδας. Μέχρι και η ταμίας έκανε σαν τρελή.” δήλωσε στο περιοδικό “Teen Vogue” ο Brooklyn.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

– Μία αναζήτηση στο Google άλλαξε για πάντα τη σχέση ανάμεσα στη Gwyneth Paltrow και το γιο της.

Ο γιος μου ήταν μεγάλος fan του Justin Bieber. Κάποια στιγμή άκουσε ότι θα παίξει σε μία ταινία. Δε θυμόταν, όμως, καθόλου, ποιος ήταν ο τίτλος της. Έβαλε, λοιπόν, στη Google τη λέξη – κλειδί: “Justin Bieber” και στη πρώτη σελίδα εμφανίστηκε μία συνέντευξη που του είχα κάνει για το site μου, το Goop.” αποκάλυψε, πριν μερικά χρόνια, η Gwyneth Paltrow.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

H Pamela Anderson είχε να αντιμετωπίσει την πιο απλή ερώτηση.

Μαμά, είσαι διάσημη;” ρώτησαν ο Brandon και ο Dylan τη μαμά τους, αφού είδαν ένα εξώφυλλο της (όχι προκλητικό) στο People.

Ήταν κάπως περίεργο. Ήρθαν και οι δύο μαζί και με ρώτησαν: Μαμά, τι είναι αυτά; Γιατί είσαι σε περιοδικό; Τι συμβαίνει;” δηλώνει σε συνέντευξη η Pamela. Και κάπως έτσι έμαθαν ότι η μαμά τους ήταν λίγο πιο γνωστή από το συνηθισμένο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) στις

 

Read More

And More