7 παιδικές ταινίες που “παίζουν” αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: η τηλεκπαίδευση σταματά μέχρι την… Δευτέρα και το μικρό σου κάνει ένα διάλειμμα από τις ασκήσεις και τις υποχρεώσεις του, για να πάρει μία ανάσα και να ξεκουραστεί. Να κάνει πράγματα που το χαροποιούν, να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους φίλους του, να βγει με εσένα για έναν μικρό περίπατο γύρω από το σπίτι, να δει τις αγαπημένες του παιδικές ταινίες. Αλήθεια, τι “παίζει” αυτό το ΠΣΚ στην τηλεόραση και τι ώρα; Take Notes!

Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας
Παρασκευή 20:00 στο Open TV

Ένας έφηβος Βίκινγκ, ο Ψάρης, μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της που συμπωματικά… είναι κι ο πατέρας του. Ωστόσο, όταν ξεκινά η εκπαίδευση στους Δράκους τού Ψάρη και των υπόλοιπων εφήβων, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας, όμως, έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται κι από εκεί που ήλπιζε να είχε την ευκαιρία του να αποδείξει τι αξίζει σε όλους, πλέον αναλαμβάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο και δυσκολότερο: να αλλάξει το μέλλον και τον τρόπο σκέψης ολόκληρης της φυλής του απέναντι στους δράκους.

Ματίλντα
Σάββατο 14:30 στον ΣΚΑΪ

Η Ματίλντα είναι η μικρή και πανέξυπνη κόρη δύο ανόητων γονέων που ασχολούνται με πωλήσεις αυτοκινήτων και μικροκομπίνες. Ζει μια μίζερη ζωή μέχρι που ανακαλύπτει ότι διαθέτει τηλεκινητικές ικανότητες που θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει κατάλληλα την σατανική διευθύντρια του σχολείου στο οποίο τη στέλνουν οι γονείς της. Κλασικό, αγαπημένο, διδαχτικό!

Η εποχή των παγετώνων 3: Η αυγή των δεινοσαύρων
Σάββατο 21:00 στο STAR

Η ζωή κυλάει ξέγνοιαστα για τη γνωστή παρέα, μέχρι τη στιγμή που θα ανακαλύψουν έναν εντελώς νέο κόσμο, ακριβώς κάτω από τα πόδια τους, στον οποίο κατοικούν οι δεινόσαυροι. Οι τέσσερις φίλοι θα μπουν σύντομα σε νέες περιπέτειες, ιδίως όταν ο Σιντ κλέψει τα αυγά ενός δεινοσαύρου. Και μετά; Τι θα συμβεί;

Παρέα με ένα Πάντα
Κυριακή 12:20 στο STAR

The Emoji: Η ταινία
Κυριακή 14:00 στο MEGA

Ο Τζιν είναι ένα… ελαττωματικό emoji, το μοναδικό του είδους που δεν μπορεί να διατηρήσει μία και μοναδική αναλλοίωτη έκφραση. Αν κι εξορισμένος από την Τεξτόπολη, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να γίνει «κανονικός». Θα τα καταφέρει; Η πιο διασκεδαστική και σύγχρονη ταινία που μπορεί να δει το μικρό σου.

Ξενοδοχείο για Τέρατα
Κυριακή 21:00 στο MEGA

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Δράκουλα τον οδήγησε στην δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου- επιτέλους- όλα τα ταλαιπωρημένα τέρατα μπορούν να περάσουν ξεκούραστες και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τους σιχαμένους ανθρώπους. Οι κρατήσεις για ένα συγκεκριμένο σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερες και γεμάτες από ξεχωριστούς καλεσμένους, καθώς η κορούλα του κλείνει τα 118 χρόνια της. Ο Αόρατος ‘Ανθρωπος, η Μούμια, ο Φρανκεστάιν καταφθάνουν και είναι έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι. Ο Τζόναθαν, όμως, έναν περιπλανώμενος ταξιδιώτης βρίσκεται τυχαία στο ξενοδοχείο και είναι σαν την μύγα μες το γάλα… Πως θα καταλήξει άραγε αυτό το σαββατοκύριακο;

Οι Απίθανοι 2
Κυριακή 21:00 στον ALPHA

Ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164