7 πασχαλινές ταινίες για να δεις με το παιδί σου αυτές τις μέρες

Και κάπως έτσι φτάσαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα! Ναι, το Πάσχα δεν είναι πια καθόλου μακριά. Το μικρό σου ξεκουράζεται και ψάχνει ευχάριστους τρόπους να περάσει το χρόνο του εντός και εκτός σπιτιού. Όσον αφορά το πρώτο, τι θα έλεγες να καθίσετε μαζί στον καναπέ και να απολαύσετε μερικές παιδικές ταινίες που περιτρυγίζουν, όπως τα λαγουδάκια τα πασχαλινά αβγά, τη γιορτή του Πάσχα; Πάτα Play στις πιο fun παιδικές πασχαλινές ταινίες

Οι περιπέτειες του Wallace & Gormit
Τι συμβαίνει, όταν δύο πολύ καλοί φίλοι, αφήνουν το βραβευμένο λαχανόκηπο τους και αποφασίζουν να βοηθήσουν ένα παιχνιδιάρικο λαγουδάκι να ανακαλύψει την πόλη; Το αποτέλεσμα; Βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολύ λόγοι να καθίσεις με το μικρό σου στον καναπέ και να πατήσετε Play!

Οι Περιπέτειες του Peter Rabbit
Μπορεί να μην αναφέρεται ξεκάθαρα στο Πάσχα, όμως, η συγκεκριμένη ταινία είναι γεμάτη από συμβολισμούς: λαγουδάκια, καρότα, αμέτρητα πολύχρωμα αβγά και ένα μήνυμα που μόνο με το Πάσχα μπορεί να ταυτιστεί! Άλλωστε, ποιος δεν αγαπά ένα παιχνιδιάρικο -και τόσο γλυκό- λαγουδάκι;

Hop
Ένας ανήσυχος έφηβος λαγός, ο γιος του διάσημου Πασχαλινού Λαγού, πηγαίνει στο Χόλιγουντ αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει διάσημος ντράμερ, γυρίζοντας την πλάτη στην οικογενειακή Πασχαλινή επιχείρηση. Ένα ατύχημα θα γίνει αφορμή για να γνωρίσει ο λαγός τον νεαρό Φρεντ. Η ταινία συνδυάζει εξαιρετικά το animation με το live action. Mια Πασχαλινή κωμωδία για όλη την οικογένεια με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη των ταινιών «Ο Άλβιν και η παρέα του» και «Garfield 2», Τιμ Χιλ, και του παραγωγού των ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» και «Εγώ, ο Απαισιότατος», Κρις Μελεντάντρι.

Πασχαλινές Σκανδαλιές 
Φαντάσου τον εαυτό σου σαν ένα κουνέλι που έχασε αυτό που αγαπά και κάνει τα πάντα, για να το βρει. Ναι, το σοκολατένιο αβγό. Η “Αυγούπολη” είναι ένα ονειρικό μέρος όπου οι κότες και τα κουνέλια ζουν μαζί αρμονικά κάνοντας μεταξύ τους καλοπροαίρετες σκανταλιές. Όμως πέρα από τα σύνορα αυτής της ταπεινής πόλης παραμονεύουν οι μυστηριώδεις και κακόβουλοι “Αρπάχτρες” που συνωμοτούν και κλέβουν τα πασχαλιάτικα αυγά της πόλης και το πνεύμα αγάπης που τα συντροφεύει. Πάτα Play!

Toy Story 4
Αν τη δεις με μία πιο πασχαλινή ματιά, θα ανακαλύψεις εύκολα τι συμβολισμούς κρύβει το κυνήγι των αβγών, που πραγματοποιεί με χιούμορ και απρόοπτα ο cowboy – πρωταγωνιστής. Πάμε!

Ο Σκύλος που έσωσε το Πάσχα
Ο Δίας, ένα αξιολάτρευτο λαμπραντόρ, πρέπει να μείνει σε μία πανσιόν σκύλων γιατί η οικογένεια στην οποία ανήκει πάει για κρουαζιέρα. Αυτός και οι υπόλοιποι τετράποδοι φίλοι του περνάνε πολύ ωραία ώσπου κάποιος απειλεί την ηρεμία τους. Και, όπως καταλαβαίνεις, γίνεται πανικός!

Bugs Bunny
Πατώντας Play, ξέρεις ήδη ποιος θα φάει το καρότο. Περιπέτεια, δράση, απρόοπτες στιγμές συγκεντρώνονται σε ένα λαγό, ο οποίος το μόνο που θέλει να κάνει είναι να απολαύσει το αγαπημένο του πορτοκαλί λαχανικό. Αρκετές ταινίες, ακόμα περισσότερα film μικρού μήκους, για να απολαύσετε μέχρι να έρθει η Κυριακή!

 

 

 

 

 

Read More

And More