Baby Shower: Ιδέες για ευφάνταστα και πρακτικά δώρα στη μέλλουσα μαμά

Ο καιρός κύλησε γρήγορα και ούτε που κατάλαβες πότε πέρασε από τη στιγμή που η κολλητή σου σου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, μέχρι να δεις την κοιλίτσα της να φουσκώνει και τώρα είστε ήδη σε ετοιμασίες για το baby shower καλωσορίσματος του μωρού! Δώρο βρήκες; Μπορεί η επιλογή να σε προβληματίζει, όμως, δεν χρειάζεται. Αρκεί να σκεφτείς τις καθημερινές ανάγκες του μωρού και της μέλλουσας μαμάς και θα δεις πως είναι… piece of cake, σαν αυτό από την τούρτα που θα κόψετε στο baby shower party σε λίγες ημέρες! Πάρε ιδέες…

Μασάζ για τα πόδια σου
Όσο έχει το μωρό στην κοιλιά της, τα πόδια της είναι εκείνο το σημείο που ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλο. Έτσι, μία συσκευή που μπορεί να της παρέχει τη χαλάρωση και την ξεκούραση που χρειάζεται είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Θα την ξεκουράσει και να είσαι βέβαιη ότι κάθε φορά που θα αισθάνεται ήρεμη, θα σε θυμάται.

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού
Θα της χαρίσει γαλήνιο ύπνο, τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσει για να ικανοποιήσει τις… λιγούρες της. Άσε που μετά την γέννηση του μωρού της, θα μπορεί να το μετατρέψει πανεύκολα στο πιο χαλαρωτικό μέσο θηλασμού. Win – Win.

Μάρσιπο
Όπως θα έχεις καταλάβει, η στήλη αυτή προσπαθεί να δίνει ρεαλιστικές λύσεις σε αληθινά προβλήματα. Για αυτό, και το πρώτο δώρο που σου προτείνουμε είναι κάτι χρήσιμο. Πολύ. Ένα μάρσιπο θα σε βοηθήσει να έχεις το μωράκι σου πάντα μαζί σου και ταυτόχρονα να μην κουράζεσαι τόσο εσύ, όσο και εκείνο. Γιατί, η βόλτα μαζί του θα πρέπει να είναι ευχάριστη. Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός της.

Αναπαυτικές πιτζάμες
Και φτάνει η στιγμή που μετά από μία γεμάτη ημέρα, η φίλη σου θα θέλει να χαλαρώσει. Μερικές μοντέρνες πιτζάμες, με ειδικό σχέδιο για μέλλουσες μαμάδες είναι το πιο χρήσιμο – και ταυτόχρονα – παιχνιδιάρικο δώρο που μπορείς να της πάρεις.

Μενταγιόν με μουσική
Θα διακοσμεί το λαιμό της μέλλουσας μαμάς και θα ηρεμεί το μωρό της, όσο θα προσπαθεί να το αφαιρέσει από πάνω της. Αν το σετάρεις με ένα μακρύ κορδόνι, θα το δεις να φτάνει μέχρι την κοιλιά της εγκύου. Κράτησε το αυτό. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, ένα μωρό μπορεί να ακούσει ακόμα και μέσα από την κοιλιά. Η χαλαρή αυτή μελωδία, όσο μία μαμά κινείται, ομορφαίνει ένα μωρό, πριν καν έρθει στον κόσμο αυτό.

Μπλουζάκια με αστεία logo
Η στιγμή που η μέλλουσα μαμά θα φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό της είναι ίσως η πιο χαρούμενη που θα ζήσει. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να το γιορτάσει με ένα μπλουζάκι γεμάτο από motherhood quotes; Με το καλό!

Καλτσούλες για το μωρό
Μπορεί τα παπουτσάκια να τα χαρίσει η νονά, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δώσεις στα ποδαράκια του soon – to – be μωρού το δικό σου δώρο και τη δική σου αγάπη.

Read More

And More