“Back to School” στο Mediterranean Cosmos: Γιατί εδώ θα κάνεις το πιο stylish shopping του Σεπτέμβρη

Σεπτέμβριος σημαίνει καινούρια σεζόν, καινούρια αρχή. Αρχίζει το σχολείο, η σχολή, το πανεπιστήμιο. Είναι μέρες προετοιμασίας και, φυσικά, μέρες απολαυστικού shopping! Τι καλύτερο λοιπόν από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos που συνδυάζεις με τον πιο απολαυστικό τρόπο βόλτες με την οικογένεια και αγορές;

Μαμάδες σε δράση!
Η εποχή της λίστας: Λίστα με τα σχολικά (τετράδια, μολύβια, γόμες, ντοσιέ, χάρακες, σχολικές τσάντες), λίστα με τα απαραίτητα (αθλητικά, φόρμες, παπούτσια, lunch box, gadget)… Θυμάσαι τότε που ξεκινούσες εσύ το σχολείο; Αγαπούσες κι εσύ τη μυρωδιά από τα καινούρια βιβλία; Είχες κι εσύ μεγάλη χαρά με τα καινούρια τετράδια;

Τώρα μπαίνεις στον χαριτωμένο κόσμο των σχολικών –και όχι μόνο– για τα παιδιά σου. Καινούρια ρούχα, καινούρια παπούτσια, καινούρια διάθεση. Εντάξει, φυσικά και θα ψωνίσεις και κάτι για τον εαυτό σου. Και κάτι για το σπίτι. Είπαμε, είναι η εποχή της ανανέωσης.

Ναι, έχουν και άγχος αυτές οι μέρες. Έχουν όμως και χαρά. Υπέροχες βόλτες στο Mediterranean Cosmos, στο πιο stylish εμπορικό κέντρο, όπου μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα!

Πάτα restart και φύγαμε!

Γούνινο ημερολόγιο με μονόκερο και κλειδαριά, Claire’s, Mediterranean Cosmos

Τα κορίτσια τρελαίνονται να γράφουν τα μυστικά τους! Και να τα κλειδώνουν επίσης!
Μια υπέροχη συνήθεια να “διδάξεις” στην κόρη σου και μια υπέροχη ευκαιρία να ξεκινήσεις κι εσύ μαμά ξανά να γράφεις τα μυστικά σου… 😉 Φέτος μπορείς να τα εμπιστευτείς σε έναν μαγικό μονόκερο. Απόλαυσε τη διαδικασία, γράψε με τα αγαπημένα σου χρωματιστά στυλό και κλείδωσε τα μυστικά σου σε έναν υπέροχο γούνινο κόσμο. Μόνο εσύ κρατάς το κλειδί στις σκέψεις σου!

Σακίδιο Πλάτης Πολυθεσιακό Pokemon Gotta Catch Them All (223221), Comfuzio, Mediterranean Cosmos

Πολυθεσιακό σακίδιο με ανατομική πλάτη και ενισχυμένους ιμάντες. Δύο ευρύχωρες θήκες και μία μπροστινή θήκη. Δύο πλαϊνές θήκες με σούρωμα, κατάλληλες για παγούρι. Εσωτερικές θήκες οργάνωσης. Ανθεκτική λαβή. Ενισχυμένοι ιμάντες. Μεταλλικά φερμουάρ.

Και όλα αυτά υπό το βλέμμα των Pokemon! Φανταστικό! Η μαμά τσεκάρει τη λειτουργικότητα, τα πρακτικά ζητήματα και το παιδί φυσικά επιλέγει αυτό που θα του κλείσει το μάτι συνωμοτικά. Άλλωστε μια ολόκληρη σχολική χρονιά θα περάσουν μαζί.

Baby Kilwi Boy, Geox, Mediterranean Cosmos

Ο μικρούλης σου μεγαλώνει. Χρειάζεται καινούρια παπούτσια. Και όχι φυσικά οποιαδήποτε παπούτσια. Τα ψώνια μας επιβάλλεται να μας ενθουσιάζουν σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είμαστε. Οπότε… ας κινητοποιήσουμε τον Spiderman σε αυτήν την περίπτωση, για να ακούσεις επιφωνήματα χαράς.
Βaby sneakers, με λεπτομέρεια Spiderman στο πλάι. Διαθέτουν βέλκρο και ανατομική σόλα, για πιο εύκολη εφαρμογή και καλύτερη υποστήριξη.

Asics Pre Noosa Tri 13PS, NAK Shoes, Mediterranean Cosmos

Παιδικά αθλητικά σε ζωηρές χρωματικές αποχρώσεις με ελαστικά κορδόνια για εύκολη εφαρμογή. Γιατί η άνεση είναι το παν, ειδικά όταν βρίσκεται στην ανάπτυξη. Και το στιλ επίσης, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια ηλικία που η αισθητική και το γούστο του ακόμα εξελίσσονται.
Οι τάσεις της μόδας υπογραμμίζουν τα έντονα χρώματα, τα sneakers πρωταγωνιστούν όλες τις ώρες της ημέρας και είναι το απόλυτο must-have.

Δοχείο Παραλληλόγραμμο Ανοξείδωτο με Κλιπ, Cook-Shop, Mediterranean Cosmos

Φυσικά και θα περάσεις μια βόλτα και από το Cook-Shop. Καταρχάς για να αποκτήσεις το σωστό lunch box, αλλά και για να φρεσκάρεις έτσι λίγο την κουζίνα σου γενικότερα.
Σου προτείνω τη μεταλλική μίνιμαλ αισθητική. Και για σένα, αλλά και για το μικρό σου. Ιδανικό για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και ολοήμερο σχολείο, μια και είναι κατάλληλο και για τον φούρνο. Χωρητικότητα 750ml.

 

 

 

Villeroy & Boch Σετ 4 τεμ. μαχαιροπήρουνο σειρά Piemont, Παρουσίαση, Mediterranean Cosmos

Πραγματικά, ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο πρακτικός μήνας ξεκάθαρα. Για αυτό μάλλον ανήκει και στους Παρθένους στο ζώδιο 🙂 Είναι η ιδανική στιγμή, μετά τις διακοπές, να κάνεις τα λειτουργικά σου ψώνια, να βγεις τη βόλτα σου και να αγοράσεις εκείνα που χρειάζεσαι. Μαχαιροπίρουνα λοιπόν…
Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.
Το σετ περιλαμβάνει: 1 πηρούνι, 1 μαχαίρι, 1 κουτάλι, 1 κουτάλι γλυκού

Dailies Total 1, Optical Papadiamantopoulos, Mediterranean Cosmos

Και μιας και μιλάμε για πρακτικό shopping, μην ξεχάσεις τους φακούς επαφής και τα υγρά για τους φακούς επαφής. Εδώ θα βρεις τους ιδανικούς φακούς για παιδιά και εφήβους. Παρέχουν άριστη όραση, υγιεινή και άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα.
Βασικά χαρακτηριστικά: Smart Tears Καινοτομία – Δεν Απαιτούν Καθαρισμό – Τεχνολογία Κλίσης Νερού – Για Μυωπία ή Υπερμετρωπία – Φακοί επαφής με σχεδόν 100% νερό στην εξωτερική επιφάνεια για εξαιρετική άνεση.

Συνέχισε τη βόλτα σου στο Mediterranean Cosmos και σκέψου ποιο θα είναι το στιλ που θα ακολουθήσεις αυτήν τη σεζόν. Το καλό εδώ που βρίσκεσαι είναι ότι περπατάς και όλο και κάτι βλέπεις. Κάτι που ξέχασες ότι χρειάζεσαι, κάτι που θέλεις, κάτι που δεν είχες σκεφτεί, κάτι που σε εκφράζει, κάτι που…

Ουπς! Κάτι για τον μπαμπά σας ξέχασες να πάρεις… Για ρίξε μια ματιά στα αντρικά 😉

BONUS TRACK!
Για επιδόρπιο σου έχω… άπειρη διασκέδαση! Στο Mediterranean Cosmos ο Σεπτέμβριος δεν έχει μόνο ψώνια, έχει και πολύ πολύ fun. Έχει μουσική, έχει ξυλοπόδαρους, έχει ζογκλέρ, έχει μαγεία… Cosmoμαγεία! Με μαγικούς επιστήμονες και εφευρέσεις. Ο Σεπτέμβριος έχει πολλά διασκεδαστικά event και δεν πρέπει να τα χάσεις.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ…
Εδώ θα βρεις το Facebook κι εδώ το Instagram. Like… 🙂