The Easter Box by Dudettes: Ένα πασχαλινό κουτί που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους

Μετά το χριστουγεννιάτικο κουτί που δημιούργησαν οι Dudettes, σειρά έχει το Πασχαλινό. Η Ελένη & η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, επιστρέφουν αυτή την άνοιξη με ένα ακόμα θεματικό κουτί γεμάτο πλούσιες δραστηριότητες εμπνευσμένες από το Πάσχα.

Το πολύχρωμο κουτί με πρωταγωνιστή ένα δημιουργικό κουνελάκι, κρύβει μέσα πολλές εκπλήξεις και δημιουργικές ασχολίες.

Cut & Glue: οι μικροί μας φίλοι δημιουργούν ανοιξιάτικες φιγούρες & σχέδια μαζί με όλα τα απαραίτητα υλικά χειροτεχνίας (μαρκαδόρους, φουντάκια, ματάκια, κόλλα κλπ.). Board game: τα κοτοπουλάκια έχασαν το δρόμο τους, παίξε και οδήγησε τα πάλι πίσω στον αχυρώνα (περιλαμβάνει ζάρια & πιόνια). Βάλε χρώμα: ένα μεγάλο sketch paper, με ασπρόμαυρα πασχαλινά μοτίβα, έτοιμο, να το ζωγραφίσουν οι μικροί μας φίλοι. Color your Egg: Δύο ασχολίες για να βάλουν οι μικροί δημιουργοί τη δική τους πινελιά στα αυγά. Μια ειδική κατασκευή με ενσωματωμένες νερομπογιές, για να βάλεις το αυγό σου και να το ζωγραφίσεις & 6 αυγά φελιζόλ με νερομπογιές & stencil πασχαλινά σχέδια.

 

Highlight όμως είναι οι λιχουδιές που θα δημιουργήσουν οι μικροί μας φίλοι παρέα με τους γονείς τους ή το νονό και τη νονά. Κάθε κουτί περιλαμβάνει και ένα μείγμα για λαχταριστά muffins. Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα 12 απολαυστικά muffins και παίξτε με τον μικρό ζαχαροπλάστη του σπιτιού.  

Από το κουτί φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και θεματικά αυτοκόλλητα που αγαπούν όλα τα παιδιά.

Το Easter Box είναι διαθέσιμο στο CreationsbyDudettes.com, όπου θα βρείτε και την πιο μικρή του εκδοχή καθώς και πολύχρωμες λαμπάδες για να ολοκληρώσετε το πασχαλινό σας δώρο.

Read More

And More