#apoagapi μπορείς να φτάσεις παντού!

Η αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της είναι αδιαπραγμάτευτη. Ακόμα και όταν δεν μπορεί να είναι δίπλα του με τη φυσική της παρουσία παραμένει ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του. Και παρ’ όλο που αυτό μπορεί να συμβεί συχνά λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων μιας σύγχρονης μητέρας, η σκέψη και η καρδιά της συνοδεύει πάντα το παιδί της, σε κάθε πρώτη του φορά και σε κάθε του προσπάθεια.
Για τις μητέρες αυτές υπάρχει ένας σταθερός σύμμαχος, η Amita και η πλατφόρμα της www.apoagapi.gr, που σχεδιάστηκε #apoagapi για να βοηθήσει τις μητέρες που θέλουν να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους στις πιο σημαντικές τους στιγμές, αλλά δεν μπορούν.
Μία από αυτές τις μητέρες είναι και η Ειρήνη που με τη βοήθεια της Amita κατάφερε να είναι “εκεί”.

Η ιστορία και η ευχή της Ειρήνης

Ο γιoς της Ειρήνης, ο Μάνος, από πολύ μικρός είχε επιδείξει μεγάλη έφεση στο ποδόσφαιρο και από τα 4,5 προπονούνταν στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής.
Δεν ήρθε ως έκπληξη επομένως στην Ειρήνη η συμμετοχή του γιου της στο μεγαλύτερο, διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου για νέους, το Gothia Cup. Το φετινό καλοκαίρι ο Μάνος θα αναχωρούσε για την Σουηδία, προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα του ανάμεσα σε 1.600 ομάδες από 80 χώρες!

Αν και περήφανη όσο ποτέ για το ταλέντο του γιου της που θα τον “ταξίδευε” για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, η Ειρήνη αγχώθηκε. Όσο λαμπρός παίκτης κι αν ήταν ο μικρούλης της, δεν έπαυε να είναι μόνο 12 χρονών και δεν είχε ξαναφύγει τόσο μακριά από το σπίτι για τόσο μεγάλο διάστημα.
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Ειρήνη πέρα από το να ευχηθεί να βρεθεί κοντά στο γιο της στην πρώτη του μεγάλη στιγμή στο εξωτερικό; Και αυτό έκανε, μπαίνοντας στο www.apoagapi.gr και καταθέτοντας τη σημαντική στιγμή του Μάνου της που δεν ήθελε να χάσει.

“Ένιωθα πως δεν έχω και πολλές πιθανότητες, καθώς οι αιτήσεις θα ήταν χιλιάδες, αλλά δεν είχα και κάτι να χάσω. Ομολογώ πως τότε δεν περίμενα ότι θα ήμουν τόσο τυχερή”.

Η Amita της επιφύλασσε το πιο μεγάλο δώρο, καθώς της εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το Γκέτενμποργκ της Σουηδίας, ώστε να κάνει την πιο γλυκιά έκπληξη στο γιο της και να είναι δίπλα του σε κάθε του αγώνα!

Η Ειρήνη τον αποχαιρέτησε προτού εκείνος επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και ο Μάνος έμεινε με την απογοήτευση ότι η μαμά του δεν μπορούσε να είναι μαζί του…

Αυτό που δεν ήξερε, όμως, ήταν ότι η Amita, με συνεργούς τον προπονητή του και τον μπαμπά του, έστησε την πιο συγκινητική “συνομωσία”, ώστε η Ειρήνη να ταξιδέψει μερικές ώρες αργότερα και εκείνη για την Σουηδία, χωρίς εκείνος να έχει υποψιαστεί τίποτα!

Η Ειρήνη είχε μεγάλη αγωνία μέχρι την έκπληξη. Και αυτή έγινε λίγα λεπτά πριν τον πρώτο αγώνα του τουρνουά, την ώρα που το άγχος των αθλητών για την εξέλιξη του παιχνιδιού κορυφώνεται. Δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή για να δει ο Μάνος ξαφνικά τη μαμά του μπροστά του να τον περιμένει με ένα πλατύ χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά!

“Ήταν πολύ σημαντική στιγμή για τον Μάνο. Ήθελα να βρίσκομαι δίπλα του. Ξέραμε, όμως, και οι δύο ότι ήταν αδύνατο, οπότε δεν περίμενε να με δει”.

Περιττό να σημειώσει κανείς ότι ο μεγάλος κερδισμένος” της διοργάνωσης ήταν φυσικά… ο Μάνος, που σε κάθε αγώνα έβλεπε τη μητέρα του στις κερκίδες να πανηγυρίζει για τα σουτ του και έδινε τον καλύτερό του εαυτό! Γιατί με γκολ ή χωρίς, την είχε “εκεί”, #apoagapi!

“Σε όλους τους αγώνες έπαιζε με την ψυχή του. Ναι, έπαιζε και δεν τον ένοιαζε. Πώς να μην τον καμαρώνω; Αν κι ο μικρότερος στην ομάδα, δεν θέλει να του χαρίζονται. Θέλει να τον βλέπουν ως ίσο”.

Η Ειρήνη δεν είναι η πρώτη μητέρα που βρέθηκε δίπλα στο παιδί της #apoagapi χάρη στην Amita. Στην πλατφόρμα www.apoagapi.gr είναι συγκεντρωμένες όλες οι συγκινητικές ιστορίες μαμάδων σαν της Ειρήνης και η Amita τις μοιράζεται μαζί σου για να μην ξεχνάς ότι πίσω από κάθε σημαντική στιγμή #‎eisaipantaesy.

Read More

And More