Αυτά είναι τα 5 κορυφαία παιχνίδια για το μικρό σου και τώρα μπορεί να τα παίξει στην τηλεόραση

Ποιος είπε ότι τα video games είναι μόνο για διασκέδαση; Δηλαδή, ok, εννοείται πως μιλάμε για ψυχαγωγία, αλλά όταν αναφερόμαστε σε παιδικά ψηφιακά παιχνίδια, τότε η προτεραιότητα κάθε γονέα είναι η εκπαιδευτική δυναμική τους, έτσι δεν είναι; Γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια, η σκηνή των ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχει θέση ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη διαφόρων ικανοτήτων των παιδιών, ακόμη και από την προσχολική ηλικία! Κάποια εστιάζουν στην προώθηση της λεκτικής επικοινωνίας, άλλα κάνουν focus στις κινητικές ικανότητες των παιδιών, ορισμένα έχουν στόχο την στρατηγική σκέψη και την διαχείριση του χρόνου, ενώ φυσικά υπάρχουν και εκείνα που υποβοηθούν το γνωστικό πεδίο των μικρών gamers. Και αν όλα τα παραπάνω μπορούσες να τα βρεις σε μια ηλεκτρονική συσκευή του σπιτιού, που ούτε είχες φανταστεί; Και όμως, μπορείς να εντοπίσεις τα καταλληλότερα παιχνίδια ανάμεσα σε 3.000 εφαρμογές στην “έξυπνη” τηλεόρασή σου;

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε για εσένα τα πέντε κορυφαία παιδικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει το παιδί σου… στην τηλεόρασή σας!

 

Save the Puppies

Ο μπόγιας άρπαξε όλα τα κουτάβια της γειτονιάς και τώρα οι μικροί μπόμπιρες πρέπει να ελευθερώσουν τα χαριτωμένα σκυλάκια από την αιχμαλωσία! Μια διαδραστική περιπέτεια, κατάλληλη για παιδιά από τριών ετών, που περιλαμβάνει συνολικά 150 επίπεδα, στα οποία τα παιδιά καλούνται να περιηγηθούν σε πολύχρωμους λαβύρινθους, να ξεπεράσουν εμπόδια, να χρησιμοποιήσουν διάφορα εργαλεία με έξυπνο τρόπο και να κερδίσουν έξτρα πόντους.

 

Πυροσβέστης

Τα ζωάκια κινδυνεύουν από τις απειλητικές φλόγες και ο γενναίος πυροσβέστης είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει! Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι, παιδιά από τριών ετών έχουν την ευκαιρία να καθοδηγήσουν τον ήρωα σε μια αποστολή βοήθειας που εκτείνεται σε 50 διαφορετικά levels! Διάφοροι αντίπαλοι, αλλά και αναπάντεχοι σύμμαχοι, κρυμμένα εργαλεία και μπόνους πόντοι θα βρεθούν στον δρόμο τους για να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν την περιπέτειά τους.

 

Crossy Road

Στο Crossy Road, όλα τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν μια “μαγική” διαδρομή και να κερδίσουν πόντους, αρκεί να μην χτυπήσουν στα εμπόδια! Ένα από τα πιο επιτυχημένα video games των τελευταίων χρόνων που βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία παιχνίδια δεξιοτήτων για παιδιά από τριών ετών και άνω!

https://youtu.be/fF8iR_ZG1bM

 

Minion Rush

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τα Minions και αυτό δεν είναι μυστικό! Γι’ αυτό και οι μικροί παίκτες μπορούν να πάρουν την θέση του αγαπημένου τους Minion και να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά δωμάτια στο κρησφύγετο του αφέντη, Gru! Άλλη μία κορυφαία επιλογή στα video games για όλη την οικογένεια, που φτιάχτηκε για παιδιά από επτά ετών και “ζωντανεύει” τον κόσμο του “Εγώ, ο Απαισιότατος”!

 

Super Party Sports: Football

Αυτός δεν είναι ένας απλός αγώνας ποδοσφαίρου, αλλά ένα πάρτι στο τερέν! Κάθε παιδί μπορεί να πάρει μέρος στο ιδιαίτερο ματς για… τρελαμένους μπαλαδόρους! Για παιδιά από τριών ετών, το Super Party Sports: Football διαθέτει 100 επίπεδα αγώνων γεμάτα διασκέδαση, τακτική και παζλ. Θα καταφέρουν, άραγε, οι μικροί μπόμπιρες να σηκώσουν το κύπελλο της νίκης;

Και πού θα τα βρεις όλα αυτά, είπαμε; Στην WIND VISION που σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις την συνηθισμένη τηλεόραση σε Android TV! Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον η τηλεόρασή σου μπορεί να έχει πρόσβαση στο Google Play Store και να κάνεις από εκεί download όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές! Εσύ το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο πιο μικρός αποκωδικοποιητής της αγοράς (που χωράει στην παλάμη του χεριού σου!) και μια συνδρομή στην WIND VISION.

Έτσι, πέρα από τα δεκάδες κανάλια αθλητικού, lifestyle, ειδησεογραφικού και μουσικού περιεχομένου, θα ανακαλύψεις έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων που μέχρι τώρα πίστευες ότι “κατοικεί” μόνο στο smartphone σου! Άφησε που για την απόλυτη gaming εμπειρία των μικρών σου μπορείς να συνδέσεις τα τηλεχειριστήρια με την τηλεόραση μέσω Bluetooth, γεγονός που θα σε βοηθήσει επιπλέον να “περιορίσεις” την χρήση της συσκευής στα παιδιά, όποτε το κρίνεις απαραίτητο.

Αν θέλεις, λοιπόν, ένα τεράστιο range από εκπαιδευτικά, αλλά και παιχνίδια ψυχαγωγίας, η WIND VISION σου προσφέρει αυτά που έψαχνες και ακόμη περισσότερα!

Read More

And More