Αυτές είναι οι πιο στιλάτες μαμάδες και κόρες του Χόλιγουντ

Σε αντίθεση με τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, βλέπουμε πια τις διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ να προβάλλουν περήφανες την μητρότητα τους και να ποζάρουν όλο και πιο συχνά με τα παιδιά τους στο κόκκινο χαλί αλλά και στα σόσιαλ μίντια.

Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει μόνο ένα τύπος μητέρας, υπάρχουν όμως και εκείνες που ενώ είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, έχουν κάτι κοινό. Έχουν πολύ καλά γονίδια και εξαίσια αίσθηση του στυλ, τα οποία όπως φαίνεται έχουν περάσει και στις κόρες τους, με μερικές από αυτές μάλιστα, να είναι πια “φτυστές” οι μαμάδες τους ή να μοιάζουν σαν αδερφές όταν ποζάρουν δίπλα-δίπλα.

Παρακάτω θα δεις τις πιο στυλάτες μαμάδες και κόρες από τον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ

Κρις και Κένταλ Τζένερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner) στις

Οι αδερφές Καρντάσιαν και Τζένερ είναι γνωστές για το larger than life στυλ τους, με μοναδική εξαίρεση ίσως την Κένταλ. Το διάσημο μοντέλο προτιμά να ντύνεται πιο απλά και διακριτικά σε σχέση με τις αδερφές της, κάτι που όπως φαίνεται το έχει κληρονομήσει από την μητέρα της Κρις, η οποία έχει το ίδιο κοντοκουρεμένο μαλλί εδώ και πολλές δεκαετίες και προτιμά τα μονόχρωμα κοστούμια.

Σίντι Κρόφορτ και Κάια Γκέρμπερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Η Κρόφορντ ήταν και παραμένει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν έχει κι εκείνη τις ανασφάλειές της, ειδικά όταν βλέπει την έφηβη κόρη της, που και εκείνη κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. “Βλέπω την κόρη μου και σκέφτομαι, ‘Έχεις το παλιό μου δέρμα, το θέλω πίσω. Έχεις τα παλιά μου πόδια, τα θέλω πίσω. Έχεις τα παλιά μου μαλλιά, τα θέλω πίσω.’ Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη, αλλά μαζί με αυτό έρχονται και άλλα τόσα ωραία πράγματα και πρέπει να είσαι χαρούμενος σ’ αυτή τη ζωή για να μπορέσεις να τα δεχτείς”. Οι δυο τους πάντως, εκτός από τα ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φαίνεται να έχουν και το ίδιο γούστο στα ρούχα, αφού προτιμούν τα σκούρα χρώματα στα ρούχα τους.

Γιολάντα, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOLANDA (@yolanda.hadid) στις

Τα δυο σούπερ μόντελ πήραν πολλά από την μαμά τους και ένα από αυτά ήταν και η αίσθηση του στυλ. Η Γιολάντα Χαντίντ άλλωστε, ήταν και αυτή διάσημο μοντέλο στα νιάτα της και φαίνεται πως πέρασε την αγάπη της για την μόδα και στις δυο κόρες της.

Ριζ Γουίδερσπουν και Έιβα Φιλίπι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ava (@avaphillippe) στις

Οι δυο τους είναι  “σαν δυο σταγόνες νερό”. Μοιάζουν τόσο πολύ που θα μπορούσαν να είναι αδερφές. Όταν μάλιστα, εμφανίζονται μαζί στο κόκκινο χαλί, μπορούμε να θαυμάσουμε και το στυλ της 18ης Έιβα, η οποία σ’ αυτόν τον τομέα, ίσως ξεπεράσει την ταλαντούχα μαμά της.

Βικτόρια και Χάρπερ Μπέκαμ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Η Βικτόρια δεν έκρυψε ποτέ πόσο πολύ ήθελε μια κόρη και κατάφερε τελικά να αποκτήσει μια μετά από τρεις γιους. Η μικρή Χάρπερ πήγε στην πρώτη της επίδειξη μόδας όταν ήταν ακόμα μωρό και μάλιστα έκατσε δίπλα στην Άννα Γουίντουρ, ενώ είναι πάντα στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις της μαμάς της. Βέβαια, φαίνεται πως εκτός από το στυλ που κληρονόμησε από την Posh Spice, πήρε κάτι και από τον μπαμπά της, αφού παίζει ποδόσφαιρο, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει πως εκείνη είναι η τελευταία του ελπίδα να δει κάποιο από τα παιδιά του να παίζει επαγγελματικά, αφού και οι τρεις γιοι του διάλεξαν να κάνουν άλλα πράγματα.

Κιμ Καρντάσιαν και Νορθ Γουέστ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η μικρή Νορθ είναι μια χαριτωμένη κόπια της μαμάς της και της έχει μοιάσει μεταξύ άλλων και στην αγάπη για την μόδα. Η Καρντάσιαν αφήνει την κόρη της να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα και σπάνια της βάζει φραγμούς, ενώ πολλές φορές οι δυο τους ντύνονται και ασορτί.

Μπιγιόνσε και Μπλου Άιβι Κάρτερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Το ζεύγος Μπιγιόνσε και Τζέι Ζι δεν εμφανίζει συχνά τα παιδιά του, έχουμε όμως, μπορέσει να δούμε την μεγάλη τους κόρη σε διάφορες απονομές βραβείων, με στυλ και attitude που θα ζήλευε ακόμα και η σούπερ σταρ μαμά της.

Read More

And More