Celebrities: Επτά διάσημοι καλλιτέχνες που δεν ήξερες πως είναι υιοθετημένοι και οι ιστορίες τους

Ξέρεις ποιο φαγητό είναι το αγαπημένο τους. Τους βλέπεις να ψωνίζουν στο σούπερ μάρκετ με τα παιδιά ή τους συντρόφους τους. Γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή την οικογενειακή κατάστασή τους. Μαθαίνεις πρώτη πότε ερωτεύονται. Και είσαι θεατής κάθε νέου ειδυλλίου που προκύπτει. Παρακολουθείς τους γάμους τους σαν να είσαι και εσύ καλεσμένη στην εκκλησία. Ξέρεις πόσα χρήματα παίρνουν και αν οι μισθοί τους είναι παχυλοί. Και γενικά, οι μεγάλοι διεθνείς celebrities μοιάζει να ζουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια σου και εσύ γνωρίζεις την παραμικρή λεπτομέρεια για εκείνους. Ή μήπως όχι; Διότι, είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιες είναι οι ρίζες τους; Πώς μεγάλωσαν ως παιδιά; Ποιοι είναι οι γονείς τους; Και όμως, είναι βέβαιο πως δεν γνώριζες πως μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz υπήρξαν υιοθετημένα παιδιά!

Κι όμως, τελικά ίσως να μην ξέρουμε τα πάντα για τις προσωπικές ζωές των επωνύμων. Μπορεί να ξέρουμε την τωρινή κατάστασή τους, να ενημερωνόμαστε για τα δικά τους παιδιά, ακόμη και όταν είναι ακόμα μια σκέψη στο μυαλό τους, παρακολουθούμε τον τρόπο που τα μεγαλώνουν, σε ποια σχολεία τα πηγαίνουν και πώς τα ανατρέφουν, αλλά λίγες φορές μας απασχολούν τα δικά τους παιδικά χρόνια. Ωστόσο, κάποιοι δεν διστάζουν να μιλήσουν για τον τρόπο που μεγάλωσαν οι ίδιοι και τις εμπειρίες τους ως παιδιά!

Και για να μην μακρηγορώ, παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα της showbiz που υιοθετήθηκαν ως παιδιά και ποιες είναι οι ιστορίες τους!

Marilyn Monroe


© Getty Images / Ideal Image

Η μικρή Marilyn ήταν παιδί ανύπαντρης μητέρας και σε μικρή ηλικία βρέθηκε στο σύστημα ανάδοχων οικογενειών. Σε ηλικία 11 χρονών βρέθηκε να ζει στο σπίτι της οικογενειακής φίλης, Grace McKee Goddard, η οποία έγινε και επίσημα κηδεμόνας της. Παντρεύτηκε στα 16 μόλις χρόνια της για να ξεφύγει από το σύστημα υιοθεσίας.

Jamie Foxx


© Getty Images / Ideal Image

Ο μικρός Jamie υιοθετήθηκε από τη γιαγιά του όταν ήταν επτά μηνών, μετά το χωρισμό των γονιών του. Μεγάλωσε μαζί της στο Texas από όπου ξεκίνησε και τα πρώτα μουσικά βήματά του, όταν ήταν ακόμα παιδί, δείχνοντας την προτίμησή τους προς τις Τέχνες.

Nicole Richie


© Getty Images / Ideal Image

Η κόρη τους θρυλικού μουσικού Lionel υιοθετήθηκε από τον ίδιο και την τότε σύζυγό του Brenda όταν ήταν εννέα χρονών. Οι φήμες θέλουν τους βιολογικούς γονείς της να είναι φιλικό ζευγάρι του τραγουδιστή και μάλιστα λέγεται πως ο πατέρας της ήταν μέλος της μπάντας του Lionel, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ επισήμως. Πάντως, η μικρή Nicole βαφτίστηκε από το “βασιλιά της ποπ”, Michael Jackson!

Debbie Harry


© Getty Images / Ideal Image

Η εμβληματική τραγουδίστρια των Blondie υιοθετήθηκε όταν ήταν τριών μηνών από τον Richard και την Catherine Harry. Πολύ πριν γίνει το μεγάλο όνομα της punk- rock μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης, η μουσικός ξεκίνησε τα πρώτα δειλά βήματά της στις εκκλησιαστικές χορωδίες του New Jersey όπου μεγάλωσε!

Frances McDormand


© Getty Images / Ideal Image

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός γεννήθηκε στο Σικάγο και υιοθετήθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία. Μαζί με την ίδια, η οικογένεια McDormand υιοθέτησε και τα υπόλοιπα αδέρφια της και μεγαλώνοντας έζησαν σε διάφορες πόλεις, λόγω συχνών μετακινήσεων. Η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική στην Pennsylvania, όπου αποφοίτησε από το σχολείο και σπούδασε στην κορυφαία δραματική σχολή του Yale!

Kelly Preston


© Getty Images / Ideal Image

Η σύζυγος του John Travolta μεγάλωσε μεν με τη μητέρα της, αλλά υιοθετήθηκε από τον πατριό της. Ο βιολογικός πατέρας της πέθανε όταν η ηθοποιός ήταν τριών ετών και έτσι μεγάλωσε με το νέο σύζυγο της μητέρας της στη Hawaii και την Αυστραλία.

Sarah McLachlan


© Getty Images / Ideal Image

Η διάσημη μουσικός υιοθετήθηκε σε μικρή ηλικία και μεγάλωσε στη Nova Scotia του Καναδά. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και σε ηλικία μόλις 17 ετών υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιό της με την τότε μπάντα της October Game. Παρ’ ό,τι το group διαλύθηκε, η solo καριέρα της “εκτινάχθηκε” λίγα χρόνια αργότερα!

Φωτογραφία εξωφύλλου: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More