Διάσημες stars που υιοθέτησαν

Η υιοθεσία είναι δείγμα πολιτισμού! Ποιες διάσημες stars έδωσαν το καλό παράδειγμα;

Η Michelle Pfeiffer υιοθέτησε την κόρη της Claudia Rose το 1993. Ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το βιολογικό της γιο, John Henry, καρπό του έρωτα της με τον David Kelley. Η ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως δεν ένιωσε ποτέ καμία διαφορά στον τρόπο που αγαπά τα δύο της παιδιά και πως η υιοθεσία ήταν για εκείνη ένα όνειρο που είχε από έφηβη.

Δύο παιδιά από το Malawi, έχει υιοθετήσει η βασίλισσα της ποπ, Madonna. Τον David και τη μικρούλα Mercy. Το κοριτσάκι γεννήθηκε το 2006 από ανήλικη ανύπανδρη μητέρα, που πέθανε λίγες μέρες μετά τον τοκετό.

Είναι γνωστή πέρα από την ομορφιά και το ταλέντο της και για το φιλανθρωπικό της έργο. Αλλά και για τη μεγάλη της οικογένεια. Εκτός από τα τρία βιολογικά παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Brad Pitt,η Angelina Jolie είναι θετή μητέρα τριών ακόμη παιδιών, του Maddox, της Zachara και του Pax Thien.

Η Mia Farrow έχει 14 παιδιά, εκ των οποίων τα δέκα είναι υιοθετημένα. Η πρώτη… διδάξασα των υιοθεσιών στο Hollywood περιέθαλψε και βοήθησε παιδιά που είχαν ανάγκη και μάλλον αποτέλεσε πρότυπο για την Angelina Jolie.

Η Meg Ryan εκτός από το βιολογικό της παιδί, Jack Henry που γεννήθηκε το 1992, αποφάσισε το 2006 να μεγαλώσει την οικογένεια της, υιοθετώντας τη 14μηνών τότε Daisy True από την Κίνα.

Τέσσερα χρόνια πριν το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Jesse James, η Sandra Bullock είχε ξεκινήσει από κοινού με το σύζυγό της, τις διαδικασίες προκειμένου να υιοθετήσουν ένα παιδί. Η μητρότητα συνέπεσε σχεδόν με την ανακοίνωση του διαζυγίου της, τον Απρίλιο του 2010, και η Sandra δηλώνει πλέον μια περήφανη ανύπανδρη μητέρα.

Η Diane Keaton συνειδητοποίησε στα 50, όπως έχει δηλώσει ότι “έχασε το τρένο της μητρότητας”. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και την ίδια χρονιά (1996) υιοθέτησε τη νεογέννητη Dexter. Ακολούθησε ο γιος της Duke, που σήμερα είναι 9 ετών.

Η Sharon Stone έχει τρία υιοθετημένα παιδιά. Ο γεννημένος το 2000, Roan Joseph υιοθετήθηκε από κοινού με τον Phil Bronstein, πριν το διαζύγιο τους. Μετά το χωρισμό της, η σταρ υιοθέτησε δύο ακόμη αγόρια, τον Laird Vonne (2005) και τον Quinn Kelly (2006).

Στη λίστα των διάσημων μαμάδων που υιοθέτησαν, και η Kirstie Alley. Με τον πρώην σύζυγό της Parker Stevenson έχουν υιοθετήσει τον δεκαοκτάχρονο σήμερα William True και τη δύο χρόνια μικρότερη Lillie Price.

Η διάσημη από το Grays Anatomy, Katherine Heigl, υιοθέτησε πρόσφατα μαζί με το σύζυγο της, τη μικρή Naleigh, από τη Νότια Κορέα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η ηθοποιός, έχει μια υιοθετημένη αδελφή, τη Meg, επίσης από τη Νότια Κορέα.

Η Jamie Lee Curtis έχει επίσης υιοθετήσει δύο παιδιά, την 24χρονη Annie και τον κατά μία δεκαετία μικρότερο Thomas.

Ο γάμος της Nicole Kidman με τον Tom Cruise κράτησε δέκα χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη δέκατη επέτειο του γάμου του, και ενώ η Kidman ήταν τριών μηνών έγκυος. Η ηθοποιός δυστυχώς απέβαλε, όμως οι δύο τους μοιράζονται από κοινού την κηδεμονία του 15χρονου Connor και της 18χρονης Bella, που υιοθετήθηκαν όσο το διάσημο ζευγάρι ήταν ακόμη μαζί.

Read More

And More