Disney Junior: ψυχαγωγία…. junior στον OTE TV!

Τώρα υπάρχει ένα κανάλι Disney για κάθε ηλικία μόνο στον OTE TV. Γιατί ο OTE TV φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα κανάλια της Disney! Και ειδικά για τα παιδιά ηλικίας 2 έως 7 ετών το Disney Junior θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος!

Ολοκληρωμένη ψυχαγωγία από την Walt Disney μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά από 2 έως 7 ετών, με την προσθήκη του καναλιού Disney Junior στον OTE TV. Απολαύστε τα κανάλια Disney Channel, Disney XD και Disney Junior στον OTE TV!

To Disney Junior έχει πλούσιο 24ωρο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ταινίες, σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως «Η Λέσχη του Μίκυ», ο «Γουίνι το Αρκουδάκι», «Η Μικρή Γιατρός», η «Σοφία, η Πριγκίπισσα», «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ» κ.ά. Το πρόγραμμα του καναλιού μεταδίδεται μεταγλωττισμένο.

Ενδεικτικά για το Νοέμβριο το Disney Junior έχει προγραμματίσει τις εξής ζώνες προγράμματος και αφιερώματα για τα παιδιά:

«ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;»-Κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου στις 09:25 το πρωί

«ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΝΙ!»-Σπέσιαλ αφιέρωμα/Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 06:00 το πρωί

«ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ»-Καθημερινές, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 08:45 το πρωί

«Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΤΗΣ!»-Σπέσιαλ αφιέρωμα/Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 09:25 το πρωί

«ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ»– Από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 09:00 το πρωί

Όλα τα κανάλια της Disney είναι διαθέσιμα σε όλα τα οικιακά πακέτα OTE TV (Full, Sports, Cinema & Family pack).

Οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε υψηλή ευκρίνεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Στην κατηγορία των παιδικών, ο OTE TV προσφέρει 6 κανάλια για όλες τις ηλικίες.

Read More

And More