Είσαι νονά; Πάρε ιδέες για τα δώρα που θα κάνεις στο βαφτιστήρι σου φέτος

Το Πάσχα πλησιάζει και το βαφτιστήρι σου σε περιμένει. Εσένα και τα δώρα σου. Γιατί, μπορεί και φέτος να το γιορτάσουμε διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ ως σωστή νονά δεν θα δώσεις στο πνευματικό σου παιδί τη λαμπάδα και τα δώρα του. Κάθε άλλο! Πριν ευχηθείτε μαζί “Καλό Πάσχα”, φρόντισε να ετοιμάσεις τη λίστα σου και μετά να καταλήξεις σε εκείνο το δώρο που ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα του. Πάρε ιδέες!

Παιδικά παπούτσια
Το πιο κλασικό δώρο για τις ημέρες του Πάσχα κατέχει και φέτος την πρώτη θέση στη λίστα σου. Δικαιολογημένα. Σκέψου έξυπνα: επίλεξε κάτι, το οποίο το παιδί να μπορεί να φορέσει στις καλοκαιρινές του βόλτες. Εξάλλου, φέτος το Πάσχα “πέφτει” αργά και συγκεκριμένα τις πρώτες ημέρες του τελευταίου μήνα της Άνοιξης. Αν πάλι, “βλέπεις” πιο μακριά, ένα παπουτσάκι φθινοπωρινό μπορεί να αποτελέσει το πιο πρακτικό δώρο.

Παιδικά ρούχα
Για να συνοδέψεις τα παπούτσια που μετά από κόπο και… αμέτρητα γράψε – σβήσε βρήκες. Είτε επιλέξεις κοντομάνικα μπλουζάκια, είτε το all-time classic jean, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όχι μόνο θα το χαροποιήσεις, αλλά θα ανανεώσεις και όλη του την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα του.

Αυτοκινητάκια για το αγόρι, κούκλες για το κορίτσι
Αν είναι αγόρι, έχει ήδη καταχαρεί. Συνταγή δοκιμασμένη, αλλά άκρως σημαντική, αφού και η μαμά θα θέλει το παιδί της να κάνει ένα διάλειμμα από τις μπλε οθόνες. Από την άλλη, τα κορίτσια θα έχουν κάτι να ντύσουν, να κουρέψουν, να δημιουργήσουν και να εκδηλώσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Smart – Watch
Τα παιδιά αγαπούν τα gadgets. Το “έξυπνο ρολόι” είναι μία πραγματικά έξυπνη επιλογή. Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να φορεθεί παντού. Ακόμα και μέσα στο σπίτι. Δώσε έμφαση και στο λουράκι. Στα μάτια ενός παιδιού κάνει τη διαφορά. Απόκτησε την αναβαθμισμένη του εκδοχή και μάθε του να επικοινωνεί με τους φίλους του ακόμα και από το… ρολόι του.

Επιτραπέζια παιχνίδια
Σίγουρα κάποια στιγμή θα το αξιοποιήσει και θα το κάνει να περάσει καλά. Αν κρίνω από τις εξελίξεις, ίσως, αυτή η στιγμή να έρθει πολύ πιο σύντομα από ότι πιστεύεις. Σαν να το βλέπω να ξετυλίγει τη συσκευασία που μέσα “κρύβει” το παιχνίδι, που θα γίνει η καλύτερη του παρέα στο σπίτι.

Παιδικά βιβλία
Είτε η υπόθεση αφορά την παράδοση του Πάσχα, είτε βασίζεται σε κλασικά συγγραφικά μοντέλα, αν το βαφτιστήρι είναι σε βιβλιοφάγος, τότε θα τα λατρέψει. Εκτός από την ιστορία και τους ήρωες, εστίασε την προσοχή σου και στην εικονογράφηση που κάνει το διάβασμα ακόμα πιο ευχάριστο. 

Παζλ
Θέλει να παίξει ή ψάχνει τρόπο να περάσει τη μέρα του, γιατί βαρέθηκε στο σπίτι; Τότε, ξέρεις τι πρέπει να του πάρεις! Πρόκειται για μία έξυπνη επιλογή που θα το βοηθήσει να περάσει το χρόνο του μακριά από τις μπλε οθόνες.

Διακοσμητικά για το δωμάτιο του
Το έχεις δει και ξέρεις τι του ταιριάζει και τι όχι. Για αυτό, και είσαι το ιδανικό άτομο να προμηθεύσεις το δωμάτιο του με όμορφα πασχαλιάτικα διακοσμητικά, όπως κουνελάκια, λαγούς, αλλά και αβγά φτιαγμένα από πηλό! 

Λαμπάδα
Εννοείται, ότι δεν θα λείπει ούτε φέτος από το Easter Basket σου. Μπορεί να μη βρεθούμε όλοι μαζί στην Εκκλησία για την Ανάσταση, όμως, το έθιμο το τηρούμε και το Πάσχα το γιορτάζουμε. Μην ξεχάσεις και το σοκολατένιο αβγό!

 

 

 

 

 

Read More

And More