Έρχεται η ταινία “Ο Κος Πίμποντι & ο Σέρμαν”! Δες το αποκλειστικό clip στο TLIFE!

Μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους από τις 27 Φεβρουαρίου! “Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν” έρχονται από την ODEON στις αίθουσες και το TLIFE σου έχει αποκλειστικό clip από την ταινία!

Ποιος είναι ο κος Πίμποντι;

Ο Κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία…. Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος!


Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών.


Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ – αυτή του να είναι γονιός.

Δες εδώ το αποκλειστικό clip!

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ
Ηθοποιοί (φωνές στα ελληνικά): Χριστόδουλος Στυλιανού (Mr. Peabody), Νατάσα Ασίκη (Ms. Grunion), Μαρία Ζερβού (Patty), Θανάσης Κουρλαμπάς (Paul), Στεφανία Χούγια (Penny), Αρσένιος Χαλκιόπουλος (Sherman)
US Release: FOX

Δες το επίσημο trailer της ταινίας:

Read More

And More