Έρχεται το “Ψυχρά κι ανάποδα” από τη Disney! Δες το αποκλειστικό clip!

Μετά τα εξαιρετικά «Μαλλιά Κουβάρια» και «Ραλφ η Επόμενη Πίστα», τα Walt Disney Animation Studios παρουσιάζουν μια τρισδιάστατη επική ιστορία, μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία των ευφάνταστων Chris Buck (“Tarzan,” “Surf’s Up”) και Jenifer Lee (σενάριο Ραλφ η Επόμενη Πίστα), το “Ψυχρά κι Ανάποδα”!
Η ταινία βγαίνει στις 19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D!

Η υπόθεση!
Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο, βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα Έλσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο.
Η Άννα και ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές τύπου Everest συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοι τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Fun & Trivia Facts
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ταινίας, Mike Giaimo, και η ομάδα του ταξίδεψαν μέχρι τη Νορβηγία για να εμπνευστούν από την αρχιτεκτονική, την κουλτούρα, τη μυθολογία και το περιβάλλον της χώρας. Μπήκαν σε αυτοκίνητα, τραίνα, πλοία και είδαν κάστρα, φρούρια, μουσεία, καθεδρικούς, παγετώνες και φυσικά τα θρυλικά φιόρδ. Ανάμεσα στα άλλα, η ομάδα επισκέφθηκε το Akershus Castle στο ΄Οσλο, που χτίστηκε το 1778 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκανδιναβικά κτίρια από ξύλο.
Ένας τάρανδος επισκέφτηκε τα Walt Disney Animation Studios. Καθόλου τυχαία, φυσικά. Για τις ανάγκες του Κριστόφ, οι δημιουργοί έκαναν αυτοψία στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά των ταράνδων. Έτσι, εντυπωσιάστηκαν όταν είδαν τον τάρανδο να χρησιμοποιεί τα πίσω του πόδια για να ξύσει το αυτί του, όπως θα έκανε και ένας σκύλος- στιγμιότυπο που έβαλαν και στην ταινία.
Η ομάδα της παραγωγής επισκέφτηκε ένα ξενοδοχείο από πάγο στο Κεμπέκ για να εμπνευστεί για το βασίλειο του πάγου της Έλσας. Τους άρεσε αλλά τελικά δεν έμειναν ούτε για μια νύχτα.
Με σκοπό να τελειοποιηθεί ο παγωμένος κόσμος της Έλσα, οι δημιουργοί απευθύνθηκαν στον Dr. Thomas Painter, έναν επιστήμονα γνωστό ως Dr. Snow. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τις νιφάδες του χιονιού.
Για να πασπαλίσουν το σενάριο με αυθεντικές νορβηγικές λέξεις, προφορές και φράσεις οι δημιουργοί συμβουλεύτηκαν τον Jackson Crawford που διδάσκει αρχαία νορβηγικά, σκανδιναβική μυθολογία και την ιστορία των Βίκινγκς στο UCLA.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα στα:
www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr
www.feelgoodentertainment.gr
www.facebook.com/DisneyFrozen
www.disney.gr/tainies/frozen

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Jennifer Lee
Σενάριο (βασισμένο σε παραμύθι του Hans Christian Andersen): Jennifer Lee, Shane Morris
Executive Producer: John Lasseter
Ακούγονται: Βάσια Ζαχαροπούλου, Σία Κοσκινά, Φοίβος Ριμένας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μάριζας, Κώστας Δαρλάσης, Κώστας Μπακάλης, Χρήστος Συριώτης, Ηλίας Ζερβός, Χαρά Ζησιμάτου, Μαρία Πλακίδη, Αλέξανδρος Ζουλιώτης
Σκηνοθεσία Διαλόγων: Μαρία Πλακίδη
Διάρκεια: 102’

Δες εδώ το αποκλειστικό μεταγλωτισμένο βίντεο κλιπ της ταινίας και πάρε μια μοναδική γεύση από το “Ψυχρά κι ανάποδα”!

Read More

And More