Έχασε την αγαπημένη του σειρά; Η Sony έχει τη λύση…

Έχασε την αγαπημένη του σειρά; Η Sony έχει τη λύση… | tlife.gr

Μήπως το μικρό σου άρχισε να κλαίει επειδή δεν πρόλαβε να δει στην τηλεόραση την αγαπημένη του σειρά; Τέλος τα κλάματα γιατί… με την Sony Internet TV θα μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του σειρά ακόμα και αν έχει τελειώσει! Μάθε πως…

Sony Internet TV με υπηρεσία Catch-Up
: Οι αγαπημένες εκπομπές των μικρών μας διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για να τις απολαύσει στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας!

Η Sony σας δίνει τώρα τη λύση με τη νέα υπηρεσία Catch Up TV: τηλεοπτικές εκπομπές, που έχουν ήδη προβληθεί, είναι διαθέσιμες για να τις απολαύσετε στην τηλεόρασή σας με άνεση, όποτε εσείς θέλετε. Η νέα υπηρεσία διαθέτει και ελληνικό περιεχόμενο σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ
Για να απολαύσετε τη νέα υπηρεσία της Sony η διαδικασία είναι απλή: χρειάζεστε μόνο μια συσκευή Sony, η οποία να διαθέτει την πλατφόρμα BRAVIA Internet Videο (Sony Internet TV ή Sony Blu-Ray player ή Sony Home Cinema ή Sony Μedia Player) και σύνδεση με το Internet (ασύρματη ή μέσω LAN). Έπειτα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ανανέωση περιεχομένου Internet στη συσκευή σας.
Αυτό ήταν! Ένα εικονίδιο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ θα εμφανιστεί, δίνοντάς σας πρόσβαση στην υπηρεσία. Πατώντας στο εικονίδιο, έχετε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο με όλα τα προγράμματα παραγωγής ΣΚΑI που είναι διαθέσιμα στο site του σταθμού και προβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για λόγους ευκολίας, οι εκπομπές είναι ταξινομημένες ανά κατηγορία για να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει και είναι διαθέσιμες άμεσα, λίγες μόνο ώρες μετά από τη λήξη της προβολής τους.
Με μεγάλη ευκολία, άνεση και ταχύτητα, έχετε, πλέον, πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, χωρίς μεγάλη αναζήτηση, χωρίς επιπλέον συσκευές και το πιο σημαντικό – χωρίς διακοπές στη ροή εικόνας!

READ more