Φέτος ψωνίζουμε το πασχαλινό αβγό για το βαφτιστήρι μας από την ΑΒ Βασιλόπουλος γιατί είναι για καλό σκοπό!

Αν είσαι νονά, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι από όλα τα δώρα που θα πας στο μικρό σου βαφτιστήρι λίγες μέρες πριν το Πάσχα, η λιχουδιά που θα τα συνοδεύει, είναι η πρώτη που θα θέλει να  ανοίξει και να χαρεί.

Φέτος λοιπόν ψάχνοντας το Πασχαλινό Αβγό για το δικό μου βαφτιστήρι, ανακάλυψα την τέλεια πρωτοβουλία της  ΑΒ Βασιλόπουλος!

Μπορεί ένα Πασχαλινό Αβγό να είναι τόσο πολύτιμο όσο το χαμόγελο ενός παιδιού; Μπορεί! Και φέτος το Πάσχα η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει χαρά και χαμόγελα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ! Γιατί όσα σοκολατένια αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος κι αν φάμε… είναι για καλό σκοπό!

 

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μαζί, προσφέρουμε κάτι πολύτιμο… Αγάπη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, φροντίδα και χαμόγελο στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

Τα αβγά διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (150γρ. & 220 γρ.), με πολύχρωμες παιδικές ζωγραφιές που έχουν επιμεληθεί οι μικροί επισκέπτες του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ μπορούμε να τα βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, αλλά και στο AB Eshop.

Τα φετινά Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι το πιο «πολύτιμο» δώρο, γιατί κάνουν τη διαφορά στη ζωή των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.