Για να λάμπει στο ρεβεγιόν

Στο ρεβεγιόν ένα παιδάκι θα ξεχωρίσει για το στυλ του και αυτό θα είναι το δικό σου μικρό!

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ και τί καλύτερο από το να ντύσεις τη μικρή σου λατρεία με γιορτινά και χαρούμενα ρούχα που θα τη βάλουν ακόμα πιο πολύ στο κλίμα των ημερών. Είναι μέρες που θα πρέπει η αγαπούλα σου να βάλει τα καλά της για να πάει επίσκεψη στον παππού και τη γιαγιά, να πάρει τα δώρα που τόσο ανυπόμονα περιμένει.

Ο μικρός σου άντρας θα δείχνει κομψός και στυλάτος με ένα παπιγιόν που θα τον κάνει να ξεχωρίζει και να δείχνει τόσο γλυκός ενώ η μικρή σου πριγγίπισσα θα περιμένει τον Άγιο Βασίλη όλο ανυπομονησία, φορώντας μία στέκα με έναν μεγάλο φιόγκο που θα στολίσει το πανεμορφο προσωπάκι της και θα την μετατρέψει σε stylish princess των Χριστουγένων!!!

Για αγοράκια

Μποτάκι GAP 22.50

Μποτίνι για να αισθάνεται άνετος ο μικρός σου αλλά και να δείχνει στυλάτος και cool! Συνδύασέ το με παντελόνι, καρό πουκάμισο και ένα παπιγιόν για να δώσεις πόντους κομψότητας σε ένα φαινομενικά καθημερινό στυλ.

Ρολόι Swatch 36.00

Ένα στυλάτο ρολόι για τη μικρή σας αγάπη, που θα το λατρέψει λόγω του έντονου χρώματός του και του υπέροχου σχεδιασμού του.

Πουκάμισο Tommy Hilfiger 74.90

Ένα πουκάμισο σε πράσινο καρό, που αποτελεί το απόλυτο trend του χειμώνα, Φοριέται και μέσα από πουλόβερ να φαίνεται μόνο ο γιακάς και τα μανίκια του. Συνδιάστε το με κοτλέ μαύρο παντελόνι και χαμηλά μποτάκια.

Παπιγιόν Notos Galleries 7.30

Κόκκινο παπιγιόν για τον μικρό σου κύριο, συνδύασέ το με καρό πουκάμισο, jean παντελόνι και μποτάκια.

Παντελόνι Prenatal

Κόκκινο παντελόνι που θα φορέσει το αγοράκι σου με μαύρο μπλουζάκι και μποτάκια. Για πιο εορταστικό look να του φορέσεις ένα κατακόκκινο παπιγιόν και σίγουρα θα τον λατρέψουν όλοι.

Για Κοριτσάκια

Παπουτσάκια Alouette 33.00

Κόκκινα καρό παπούτσια με καρδούλες που θα δείξουν ακόμα πιο όμορφα τα ποδαράκια της μικρής σου καρδιάς. Συνδύασέ τα με ένα λευκό μάλλινο καλσόν και μαύρο φορεματάκι.

Παλτό Mayoral 78.95

Παλτό για τη μικρή σου αγάπη σε vintage αισθητική που θα συνδυάσεις με μαύρο καλσόν, παπούτσια από λουστρίνι και ένα φόρεμα σε ασπρόμαυρο καρό.

Φόρεμα Alouette 59.00

Φόρεμα σε παλ αποχρώσεις που θα φορέσει το αγγελούδι σου με μαύρα λουστρίνι παπούτσια, μακριά γαντάκια και μία στέκα με μεγάλο φιόγκο στο πλάι.

Στέκα GAP 5.90

Στέκα σε μωβ χρώμα με oversized φιόγκο που θα συνδυάσεις με φορεματάκι σε μωβ-λευκό-χρυσό χρώμα και ένα montgomry παλτό για chic στυλ.

Ρολόι Alexi Andriotti 12.00

Ρολόι με τριανταφυλλάκι στο κέντρο που θα φορέσει η λατρεία σου με ένα μπλουζάκι, μία φουστίτσα με τούλι και ψηλές μπότες για glam party look.

Της Χριστίνας Αλιώτη

Read More

And More