Γιορτή του Πατέρα: Εννέα διάσημοι και επιτυχημένοι μπαμπάδες μιλούν για την πατρότητα

Πρωταγωνιστούν στις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, διασκεδάζουν με τα τραγούδια τους ολόκληρο τον πλανήτη, μας κάνουν να γελάμε, ενίοτε “φανατίζουν” τους πανταχού φιλάθλους και κάνουν όλες τις γυναίκες εκεί έξω (και εδώ μέσα!) να… λιώνουν! Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι και κορυφαίοι σε αυτό που κάνουν! Σίγουρα τους ξέρεις όλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να τους γνωρίσεις και ως… μπαμπάδες! Γιατί αυτοί είναι οι πιο διάσημοι άνδρες που πέρα από καταξιωμένοι, sexy και απολύτως ερωτεύσιμοι, έχουν “αγκαλιάσει” το ρόλο του πατέρα και αυτό τους κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς!

Μία ημέρα σαν και τη σημερινή, κάποιοι θα τη θεωρήσουν κλισέ, εμπορευματοποιημένη ή και ανούσια. Στην πραγματικότητα, η Γιορτή του Πατέρα είναι ένας παγκόσμιος εορτασμός του μεγαλύτερου και κυριότερου ρόλου που ενσαρκώνει ένας άνδρας! Είναι μια παγκόσμια ημέρα σαν όλες τις άλλες, που αφιερώνεται στον πατέρα και τιμά τους πατρικούς δεσμούς και την επιρροή των πατεράδων στην κοινωνία! Και αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση!

Και αν θέλεις περισσότερα επιχειρήματα, ας αφήσουμε τους κυρίους της showbiz να σου αποδείξουν πως αυτό το ρόλο στη ζωή τους πολύ τον απολαμβάνουν και δεν θα τον αντάλλασσαν με τίποτα… Δες τι έχουν να σου πουν!

David Beckham

“Μέσα σε μια νύχτα έχω γίνει… ταξιτζής για τα παιδιά. Είμαι ουσιαστικά οδηγός της Uber”.

Brad Pitt

“Η πατρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί. Αλλάζει τα δεδομένα σου. Μπορείς να γράψεις βιβλία, να κάνεις ταινίες, να ζωγραφίσεις πίνακες, αλλά για μένα το να έχω παιδιά είναι το πιο φοβερό πράγμα που έχω κάνει ποτέ”.

Ryan Gosling

“Όταν συναντάς τα παιδιά σου, συνειδητοποιείς ότι αυτό που τους αξίζει είναι υπέροχοι γονείς. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή είναι που παίρνεις τις καθοριστικές ‘οδηγίες’ και πρέπει να προσπαθήσεις και να γίνεις ο άνθρωπος που τους αξίζει”.

Jay-Z

“Για εμένα, ο παράδεισος είναι στην αγκαλιά της κόρης μου. Κόλαση θα μπορούσε να γίνει αν έλειπε από το πλάι μου έστω και για τρία λεπτά”.

Johnny Depp

“Η πατρότητα είναι το μόνο πράγμα στο οποίο θέλω να είμαι σωστός στη ζωή μου”.

John Legend

“Η πατρότητα σε κάνει ταπεινό. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις τις απαντήσεις σε όλα”.

Matthew McConaughey

“Το να είμαι πατέρας είναι μια άγρια, υπέροχη περιπέτεια. Είναι σίγουρα ένα τεράστιο νέο κεφάλαιο στη ζωή”.

Ryan Reynolds

“Είναι εκπληκτικό το ότι μπορείς να είσαι τόσο εξουθενωμένος και τόσο ευτυχισμένος την ίδια στιγμή”.

Justin Timberlake

“Ποτέ δεν έχω μείνει τόσο άυπνος και δεν έχω χειριστεί τόσες πολλές πάνες, με τόσο πολύ ενθουσιασμό”.

Read More

And More