Το Golden Hall υποδέχεται την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων!

Η Αλίκη “προσγειώνεται” στο Golden Hall και παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων!

Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, από το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, ζωντανεύουν στην Goldenland και σας περιμένουν έως τις 2 Ιουνίου να απολαύσετε τη μαγική “κατάδυση” σε ένα κόσμο γεμάτο παραμυθένια πλάσματα και μπόλικη αστερόσκονη!

Οι μικροί φίλοι του Golden Hall μπαίνουν στην πελώρια πύλη- βιβλίο και ακολουθούν την Αλίκη στο Λαβύρινθο που οδηγεί στη Χώρα των Θαυμάτων! Ο Τρελοκαπελάς, ο Ασπροκούνελος, η Ντάμα Κούπα και όλη η παρέα τους περιμένουν έξω από το Λαβύρινθο, πλάι στο τεράστιο μπουκάλι με το μαγικό φίλτρο που θα συρρικνώσει τα παιδιά, ενώ δίπλα τους βρίσκεται το σπίτι του παραμυθιού, που ξεπηδά μέσα από υπερμεγέθη φυτά και πολύχρωμα λουλούδια!

Η πελώρια Αλίκη υποδέχεται τα παιδιά στο σπίτι, ενώ η Ντάμα Κούπα τα προσκαλεί να κατασκευάσουν καπέλα, αλλά και να φωτογραφηθούν -λες κι έχουν συρρικνωθεί- μέσα στο μαγικό φλιτζάνι.

Με όχημα το μεγαλύτερο carousel της πόλης, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τη ροή της ιστορίας και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του παραμυθιού, ενώ παράλληλα ατελείωτο παιχνίδι, αμέτρητα δώρα, αλλά και φανταστικές εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά!

Read More

And More