3 νέες μαμάδες και 1 μπαμπάς μιλούν για τον σύμμαχο που τους βοήθησε στα «δύσκολα»!

Μαμά δεν είμαι – ακόμα τουλάχιστον. Οι γυναίκες της ζωής μου ωστόσο, αυτές που συναναστρέφομαι καθημερινά, κάποιες από τις κολλητές μου,  πολλές από τις συναδέλφους μου, έχουν παιδί ή παιδιά και κάπως έτσι αρκετά συχνά πιάνω τον εαυτό μου να συμμετέχει σε μαμαδίστικες συζητήσεις. Δεν θα έλεγα πως τις βαριέμαι. Αντίθετα. Μαθαίνω πολλά από αυτές τις κουβέντες. Συλλέγω χρήσιμες πληροφορίες, σοκάρομαι πολλές φορές, αγχώνομαι, γελάω. Καταλαβαίνω πως η κοινωνία –αν και έχει κάνει σπουδαία άλματα προς τα εμπρός– έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη σε ό,τι έχει να κάνει με το μεγάλωμα ενός παιδιού. Από τη μια καλά έχει κάνει. Από την άλλη όμως… Οι γονείς δεν είναι θεοί. Δεν τα ξέρουν όλα. Θα κάνουν λάθη. Ξανά και ξανά. Είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό, ειδικά αν σκεφτείς πως είναι πρωτάρηδες. Ουδείς τέλειος. Θα μάθουν ωστόσο από τα λάθη αυτά. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι δυσκολίες είναι αμέτρητες. Και τα άγχη επίσης. Κάθε βήμα, κάθε κίνηση, κάθε σκέψη, κάθε πιθανότητα…

Νέοι γονείς όπως η Αλεξάνδρα, η Κατερίνα, η Μάρα, ο Πέτρος. Όπως κι εσύ!

Η Αλεξάνδρα λίγο – πολύ έχει χάσει τον ύπνο της. Η κόρη της, βλέπεις, το βράδυ έχει μια τρομερή ενέργεια, την οποία θέλει να εκτονώσει εκτός κούνιας. Από την άλλη, ο γιος του Πέτρου δυσκολεύεται να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα παιδάκια του παιδικού σταθμού. Προτιμάει να ζωγραφίζει μόνος του με τις ξυλομπογιές του σε μια άκρη της αίθουσας και, αν κάποιο παιδί πλησιάσει με σκοπό να παίξουν παρέα, οι αντιδράσεις του δεν είναι και οι πιο φιλικές.

Η Κατερίνα έχει συνηθίσει να γυρνάει στην προσφώνηση «μπαμπά», καθώς ο γιος της έχει αδυναμία στον πατέρα του και, όταν αυτός δεν είναι τριγύρω, φωνάζει τη μαμά του “μπαμπά”. Φαντάζομαι θα είναι περίεργο να ξέρεις πως ο γιος σου προτιμάει να περνά χρόνο με τον μπαμπά του παρά με εσένα. Και τέλος, η Μάρα καθημερινά μας περιγράφει την υπερπροσπάθειά της να φέρει σε μια ισορροπία το σπίτι, μετά την επέλαση της κόρης της. Το σαλόνι μοιάζει με πεδίο μάχης.

Ουδείς τέλειος!

Μικρές, καθημερινές δυσκολίες, με τις οποίες λίγο-πολύ όλοι οι γονείς έχουν έρθει αντιμέτωποι. Τουλάχιστον, μπορούν να μένουν ήσυχοι για την σωστή διατροφή των μικρών τους. Και αυτό γιατί για κάθε νέα μαμά και κάθε νέο μπαμπά που προσπαθεί, που κουράζεται, που χαίρεται και καμαρώνει, που υπερβαίνει τον εαυτό του, που πιέζεται αλλά δεν τα παρατά, που άλλες φορές τα καταφέρνει και άλλες όχι, το ΔΕΛΤΑ Advance είναι εδώ, πιστός σύμμαχος στο πλευρό τους. Καθόλου τυχαίο πως μέσα στα χρόνια το εν λόγω brand έχει στεφθεί ως η Νο1 εταιρεία στα βρεφικά γιαούρτια. Κι αν έχω ακούσει για αυτά τα προϊόντα από το στόμα τους…

Κι αυτή τη σεζόν, με τη νέα του καμπάνια με τίτλο «Ουδείς τέλειος», το ΔΕΛΤΑ Advance έρχεται να αγγίξει με μεγάλη τρυφερότητα και ενσυναίσθηση την τάση των περισσότερων νέων γονιών να θέτουν υπερβολικά ψηλά τον πήχη για τον εαυτό τους, να αγκαλιάσει και να απενοχοποιήσει όλα αυτά τα πιθανά, καθημερινά errors τους και να τους διαβεβαιώσει πως ό,τι και αν πάει στραβά, η διατροφή του μωρού τους δεν γίνεται να πάει λάθος.

Γιατί όμως το ΔΕΛΤΑ Advance είναι η καλύτερη επιλογή για το παιδί σου; 

Ξεκινάω με ένα disclaimer που μου έμαθαν οι συζητήσεις μου με τους παραπάνω –υπέροχους– γονείς: όταν αναφερόμαστε σε επιδόρπια βρεφικού γιαουρτιού, δεν αναφερόμαστε σε κάτι λιγότερο θρεπτικό από το σκέτο γιαούρτι. Πολλοί γονείς τα αντιμετωπίζουν ως κάτι ανθυγιεινό. Λάθος. Βάσει ελληνικής νομοθεσίας, επιδόρπια γιαουρτιού χαρακτηρίζονται όλα εκείνα τα γιαούρτια που έχουν πρόσθετα όπως φρούτα, δημητριακά ή και βιταμίνες.

Αφού το λύσαμε αυτό, πρέπει να ξέρεις πως τα ΔΕΛΤΑ Advance είναι προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία, ιδανικά για τις ανάγκες μωρών ηλικίας από 6 μηνών, εμπλουτισμένα με τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και τα μοναδικά που περιέχουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα από τα φρούτα και τα δημητριακά. Όσο για τη γεύση τους, αυτή είναι ασύγκριτα μοναδική. Το τονίζω, γιατί ξέρω πως πολλές μανούλες δυσκολεύονται με τις «παραξενιές» των μωρών τους, όσον αφορά το φαγητό. Άλλο άγχος και αυτό.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 8 διαφορετικούς κωδικούς: 6 λαχταριστές προτάσεις με φρούτα και δημητριακά αλλά και 2 λευκά, απλά γιαούρτια, το ένα εκ των οποίων είναι το νέο Advance Βιολογικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών, φυσικά πλούσιο σε ασβέστιο. Ό,τι καλύτερο για τους γονείς που συνήθως επιλέγουν βιολογικά προϊόντα για τα μικρά τους.