Αυτό το μοντέλο που θηλάζει στο catwalk είναι η έμπνευση της ημέρας (και του μήνα)!

Αυτό το μοντέλο που θηλάζει στο catwalk είναι η έμπνευση της ημέρας (και του μήνα)! | tlife.gr

Το Sports Illustrated Swimsuit Show ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, με τα μοντέλα να περπατούν στο catwalk φορώντας τα μαγιό τους και προκαλώντας εντυπώσεις. Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιτυχία του show ήταν η παρουσία της Mara Martin και κυρίως της πέντε μηνών κόρης της, Aria, στο runway. Βλέπεις, το μοντέλο επέλεξε να παρουσιάσει το χρυσό και υπέρλαμπρο μαγιό της, καθώς θήλαζε την κόρη της! Μάλιστα, η μικρή Aria φορούσε ένα ζευγάρι καλύμματα αυτιών, ώστε να μπλοκάρεται η φασαρία και να μην ενοχλείται το τάισμά της!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε catwalk, προκαλώντας φοβερές αντιδράσεις από το κοινό, το οποίο χειροκρότησε την κίνηση της γυναίκας, ενώ σπεύδει να υποστηρίξει την επιλογή της να θηλάσει δημόσια το μωρό της, ακόμη και εν ώρα εργασίας!

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο στόχος του εγχειρήματος της Mara Martin που δεν παρέλειψε να σχολιάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: “Δεν το πιστεύω ότι ξυπνάω και βλέπω τον εαυτό μου και την κόρη μου στα πρωτοσέλιδα, απλά και μόνο επειδή έκανα κάτι τόσο συνηθισμένο, που κάνω ούτως ή άλλως κάθε μέρα. Είναι πραγματικά τουλάχιστον σουρεαλιστικό. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ με τον κόσμο αυτό το μήνυμα, το οποίο ελπίζω ότι δείχνει πόσο φυσιολογικός είναι ο θηλασμός, ενώ παράλληλα θα ενδυναμώσει και άλλες γυναίκες, για να καταλάβουν ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!”. Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: “Όμως, για να είμαι ειλικρινής, ο πραγματικός λόγος που δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει πρωτοσέλιδο είναι γιατί στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε. Είμαι μια μητέρα που θηλάζει το μωρό της, ενώ περπατάει, και τίποτα περισσότερο. Χθες το βράδυ (τη βραδιά που πραγματοποιήθηκε το show) έγιναν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να μάθει ο κόσμος”.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ SPORTS ILLUSTRATED:

Φωτογραφία: Getty Images

READ more