“Bad” Moms: Έξι διάσημες μητέρες μιλούν για τα μεγαλύτερα fails που έκαναν ως γονείς

Είσαι νέα μαμά και βλέπεις συχνά-πυκνά στα περιοδικά τις φωτογραφίες των αγαπημένων σου celebrities με τα παιδιά τους. Άλλοτε, τους παρακολουθείς ως καλεσμένους σε εκπομπές να μιλούν για τα μικρά τους, να εξηγούν στο κοινό τι σημαίνει να είσαι διάσημη μητέρα και πόσο έχει αλλάξει την ζωή τους. Κάποιες φορές διαβάζεις τις συνεντεύξεις τους στις οποίες αποκαλύπτουν δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ή διηγούνται περίεργες καταστάσεις στις οποίες έχουν βρεθεί με τα παιδιά. Φυσικά, κάποιες από αυτές τις ακολουθείς στο instagram και γνωρίζεις αρκετές από τις πιο οικογενειακές στιγμές τους, μιας και δεν αμελούν να ενημερώνουν τους αγαπημένους followers τους για τα… τεκταινόμενα στην προσωπική ζωή τους. Και κάπως έτσι, φτάνεις να τις “θεοποιείς” και να σου δημιουργείται η εντύπωση πως οι stars του Hollywood και του χώρου του θεάματος εν γένει είναι οι “τέλειες μητέρες και σύζυγοι” και πως είναι σούπες ηρωίδες. Έλα, όμως, που και εκείνες έχουν παραδεχθεί ουκ ολίγες φορές πως έχουν κάνει τεράστια σφάλματα!

Γι’ αυτό και παρακάτω σου συγκέντρωσα τα πιο διάσημα λάθη των μαμάδων της showbiz, όπως οι ίδιες τα αποκάλυψαν κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους!

Halle Berry

Η διάσημη και οσκαρούχος ηθοποιός του Hollywood έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 10χρονη Nahla Ariela Aubry με τον σύντροφό της και μοντέλο Gabriel Aubry και τον 5χρονο Maceo Robert Martinez με τον σύζυγό της και ηθοποιό Olivier Martinez. Την μεγαλύτερη “τρομάρα”, όμως, την πήρε από την κόρη της, όταν σε βόλτα τους στα μαγαζιά αντιλήφθηκε έντρομη πως η τετράχρονη τότε Nahla δεν ήταν στο πλάι της. Η ηθοποιός πανικοβλήθηκε και ζήτησε από τους υπαλλήλους να αποκλείσουν την έξοδο του καταστήματος, προκειμένου να την βρει. Ευτυχώς η κόρη της εμφανίστηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μιας και απλώς… κρυβόταν.

Jennifer Garner

Η επιτυχημένη ηθοποιός που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck, την 12χρονη Violet, την 9χρονη Seraphina και τον 6χρονο Sam, έχει παραδεχθεί πως ορισμένες φορές ξεχνούσε ότι έχει αποκτήσει και τρίτο παιδί! Όταν γεννήθηκε ο μικρός Samuel, όπως διηγείται, υπήρχαν φορές που έπαιζε με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της και ξαφνικά συνειδητοποιούσε ότι κάπου είχε αφήσει το μωρό. Τότε τον έβρισκε να παίζει μόνος του στο διπλανό δωμάτιο.

Kristen Bell

Μία από τις πιο ειλικρινείς και ρεαλίστριες μητέρες της showbiz, η ηθοποιός παραδέχεται πως όταν τα παιδιά της ήταν μικρότερα (η 5χρονη σήμερα Lincoln και η 3χρονη Delta), υπήρχαν στιγμές που ήθελε να σταματήσει τους πάντες μέσα στο σπίτι και να αναφωνήσει “Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει!”. Διότι, όπως περιγράφει: “είτε τα παιδιά μου έλεγαν διάφορες χαζομάρες, είτε δεν ήξερα καν αν αυτό το πράγμα που ήταν πασαλειμμένο στους τοίχους ήταν αβοκάντο ή… κακά”.

Mila Kunis

Καθώς ετοιμαζόταν για ένα ταξίδι με την κόρη της, την 4χρονη Wyatt Isabelle Kutcher, η ηθοποιός φρόντισε να είναι όλα τα πράγματα στο αυτοκίνητο σε τάξη. Όπως αποκάλυψε, όμως, στην πορεία συνειδητοποίησε πως είχε αφήσει την μικρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να την έχει δέσει στο ειδικό καθισματάκι της. Ευτυχώς, λέει η ίδια: “Κατάφερα να σταματήσω με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου για να την δέσω με την ζώνη ασφαλείας στο καρεκλάκι της”.

Hilary Duff

Άλλη μία ηθοποιός που μετάνιωσε την ιδέα που είχε να πάρει το μικρό της στην έξοδο για ψώνια! Η Hilary Duff, λοιπόν, που πρόσφατα γέννησε την μικρή Banks Violet Bair, στο παρελθόν διηγήθηκε μία λανθασμένη απόφαση που πήρε όταν ο γιος της, Luca Cruz Comrie, ήταν ακόμα μικρός: να μπουν παρέα στο τμήμα με τα στολίδια του Bloomingdale’s… Μεγάλο λάθος, όπως παραδέχεται και η ίδια, αφού ένα μικρό παιδί σε έναν χώρο γεμάτο μικροαντικείμενα θυμίζει πολύ την αίσθηση ενός ταύρου σε… υαλοπωλείο!

Pink

Η ανατρεπτική τραγουδίστρια είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών, της επτάχρονης Willow και του ενός έτους Jameson Moon Hart, ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει επηρεάσει περισσότερο (όπως είναι αναμενόμενο) την μεγάλη κόρη της. Όπως αποκαλύπτει η Pink, συχνά ξεχνάει πως δεν πρέπει να βρίζει μπροστά στα παιδιά της, με συνέπεια η Willow να έχει γίνει αρκετά… αθυρόστομη, όπως και η μαμά της. Μάλιστα, η ερμηνεύτρια περιέγραψε την κόρη της σαν έναν “χαριτωμένο μικρό ναυτεργάτη!”.

Read More

And More