Celebrity lookalikes: Έξι διάσημοι του Hollywood που μοιάζουν εκπληκτικά στους γονείς τους!

Celebrity lookalikes: Έξι διάσημοι του Hollywood που μοιάζουν εκπληκτικά στους γονείς τους! | tlife.gr

“Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει”, όπως λέει και η παροιμία και συνήθως δεν πέφτει καθόλου έξω! Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα πολλά παραδείγματα που έχει να επιδείξει η διεθνής showbiz, μιας και είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι αγαπημένοι μας διάσημοι είναι τόσο ίδιοι με τους γονείς τους, που κάποιοι θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν και για… κλώνοι! Και όμως, μπορεί η ομοιότητα να είναι εκπληκτική, αλλά το ίδιο μοναδικό είναι το γεγονός πως ακόμη και οι καριέρες των διάσημων παιδιών έχουν ακολουθήσει την πορεία των -επίσης διάσημων- γονιών τους. Είτε πρόκειται για ηθοποιούς, είτε για τραγουδιστές, ή ακόμη και τα δύο, πάντως τα διάσημα παιδιά των διάσημων γονιών τους έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους και για το καλλιτεχνικό ταλέντο τους! Άλλωστε, πώς θα μπορούσαν να… παρεκκλίνουν από το δρόμο που “χάραξαν” οι γονείς τους, όταν από μικροί βρίσκονταν στα φώτα της δημοσιότητας;

Χωρίς, όμως, να μακρηγορώ άλλο, παρακάτω σου συγκέντρωσα έξι αγαπημένους celebrities που μοιάζουν εκπληκτικά με τους διάσημους γονείς τους!

Zoë Kravitz και Lisa Bonet

Η μητέρα Lisa υπήρξε διάσημη στη δεκαετία του ’80 και ο κόσμος τη θυμάται από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά The Cosby Show. Λίγα χρόνια αργότερα απέκτησε με τον τότε σύζυγό της και εξίσου διάσημο μουσικό, Lenny Kravitz, την κόρη τους Zoë! Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, το παιδί αυτών των δύο ταλαντούχων ανθρώπων να “ξεφύγει” από τον κανόνα και να μην κληρονομήσει τις ικανότητές τους; Κάπως έτσι, η μικρή Zoë μεγάλωσε και “κατέκτησε” το Hollywood, ενώ και με τους δύο γονείς της μοιράζεται εκτός από το ταλέντο και την ομορφιά που τους χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα!

Ava Phillippe και Reese Witherspoon

Μπορεί στα 18 χρόνια της να μην έχει επιλέξει ακόμα να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, πάντως η καλά προστατευμένη έως τώρα από τα φώτα της δημοσιότητας Ava είναι ολόιδια με τη μητέρα της, Reese Witherspoon! Και σαν μην φτάνει αυτή η τεράστια ομοιότητα, σε βαθμό που μπερδεύει το κοινό, αλλά αν τη δεις πλάι στον πατέρα της, Ryan Phillippe, θα περάσεις ακριβώς το ίδιο: δεν θα τους ξεχωρίζεις! Αυτό, λοιπόν, είναι ένα από τα διάσημα παιδιά της showbiz που μοιάζει απόλυτα και με τους δυο γονείς του!

Kate Hudson και Goldie Hawn

Η Goldie Hawn είναι μια από τις κλασικές αξίες του αμερικανικού κινηματογράφου, εκτινάσσοντας την καριέρα της στα ύψη, σε μια εποχή δύσκολη για τις γυναίκες του Hollywood. Στα βήματά της, όμως, κινείται και η κόρη της Kate Hudson, αποσπώντας μία υποψηφιότητα για Oscar πολύ σύντομα στην καριέρα της. Ωστόσο, πέρα από το ταλέντο στην υποκριτική, οι δυο γυναίκες μοιράζονται και την εκπληκτική εμφάνιση!

Jaden and Will Smith

Κάνοντας από μικρός το breakthrough του τόσο στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστώντας στο πλευρό του πατέρα του, όσο και στη μουσική σκηνή -απ’ όπου ξεκίνησε ο πατέρας του-, ο νεαρός πλέον Jaden Smith δεν θα μπορούσε να θυμίζει περισσότερο τον επιτυχημένο και ακριβοπληρωμένο μπαμπά του, Will Smith! Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει πως θεωρεί τους δύο γονείς του, τον Will και την Jada Smith, τα μεγαλύτερα πρότυπά του!

Liv και Steven Tyler

Η Liv έφτασε στην ηλικία των οκτώ ετών όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της και είδωλο της rock μουσικής, Steven Tyler. Όλοι, όμως, μπορούμε να πούμε πως η ομοιότητά τους ήταν ικανή να τους φέρει κοντά και πολύ νωρίτερα! Και μπορεί η Liv να μην ακολούθησε την καριέρα του πατέρα της στη μουσική, πάντως η δική της πορεία στον κινηματογράφο είναι εξίσου δυναμική και ξεχωριστή!

Kiefer και Donald Sutherland

Ο πατέρας αποτελεί “κολόνα” της αίγλης του Hollywood, με συμμετοχή σε κλασικές παραγωγές του κινηματογράφου. Ο γιος διαγράφει τη δική του επιτυχημένη πορεία στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Ποιο είναι, όμως, το πιο κοινό χαρακτηριστικό του Kiefer και του Donald; Η όψη τους, που μοιάζει σαν να βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο με διαφορά 30 χρόνων!

READ more