Διάσημες οικογένειες σε καραντίνα: Πώς “περνούν” το χρόνο τους;

Δεν θα σε ρωτήσω “πού είσαι;” γιατί η απάντηση είναι γνωστή και δεδομένη. Αυτό που μπορώ να σε ρωτήσω, όμως, είναι το “πώς είσαι, πώς περνάς, τι έχεις σκεφτεί για να περνάτε οικογενειακώς ευχάριστα το χρόνο σας;”. Θα είμαι ειλικρινής απέναντι σου: το να πρέπει κάθε μέρα να βρίσκεις κάτι καινούριο, για να κυλάει η μέρα και το μικρό σου να παραμένει χαρούμενο μόνο εύκολο δεν είναι. Αλλά, δεν σε φοβάμαι. Είμαι σίγουρος ότι ήδη έχεις σκεφτεί τι θα κάνετε τις επόμενες ημέρες και το παιδί σου χαμογελάει από σήμερα. Γιατί, η περίοδος της καραντίνας θέλει χαμόγελο.

Πάντως, δεν είσαι μόνη σε αυτό! Κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η καραντίνα δεν κάνει διακρίσεις. Επηρεάζει τους πάντες: ακόμα και τους αγαπημένους σου star. Ναι, μένουν σπίτι, σκαρφίζονται μία, δύο, τρεις (ακόμα και δεκατρείς) νέες δραστηριότητες και τις ανεβάσουν στο Instagram τους. Τι λες, λοιπόν, να αντλήσεις έμπνευση από τις πιο διάσημες οικογένειες;

Chiara Ferragni

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) στις

Ούσα στην καρδιά της χώρας που ο κορονοϊός θερίζει, η Ιταλίδα Blogger και Infuencer δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μένει σπίτι. Έμαθε να μαγειρεύει περισσότερες συνταγές με το μικρό της, δημιούργησε τη δική τους παιδική χαρά στον καταπράσινο κήπο τους και το Tik-Tok πήρε “φωτιά” με βιντεάκια που βλέπεις και δεν τα χορταίνεις. Take a Look!

P!nk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Μπορεί η ανατρεπτική Rock-Star και ο γιος της να βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όμως, αυτό δεν τους πτόησε καθόλου. Οι δυο τους μένουν σπίτι, απομονωμένοι από τον μπαμπά, και συνήθως κάνουν Instagram Stories ή Live μαζί ή μπαίνουν στο προσωπικό studio ηχογράφησης που βρίσκεται κοντά στο σαλόνι του σπιτιού. “This Used To Be A Funhouse” όπως τραγουδούσε και η ίδια πριν από περίπου 10 χρόνια.

Demi Moore & Bruce Willis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Αυτή η οικογένεια είναι πολύ μεγάλη. Αντί, όμως, αυτό να τους “ρίξει” ψυχολογικά, έγινε η καλύτερη αφορμή για να διοργανώσουν μαραθώνιους από επιτραπέζια παιχνίδια, Bingo, αλλά ενέπνευσε και τον Bruce Willis να κουρέψει τα μαλλιά της κόρης του. Wow!

David & Victoria Beckham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Άλλη μία πολυμελής οικογένεια. Να είναι καλά το προσωπικό Fitness Room, που επισκέπτεται, πλέον, όλη η οικογένεια (όχι ταυτόχρονα), η εφαρμογή Tik Tok, αλλά και το σωτήριο μήνυμα στο κινητό (ξέρεις, ποιον αριθμό εννοώ) που επιτρέπει σε David και Brooklyn (σ.σ. ο γιος του) να κάνουν μια βόλτα στο άδειο Λονδίνο.

John Legend & Chrissy Teigen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend) στις

Ακόμα και πριν από την καραντίνα, η αδυναμία της Chrissy βρισκόταν στην κουζίνα και τις ιδιαίτερες συνταγές που ετοίμαζε. Ο μπαμπάς έχει μία μελωδική φωνή και ένα εκπληκτικό Piano μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς. Γιατί, all of me wants your Quarantine…

Enrique Iglesias & Anna Kurnikova

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) στις

Μπορεί να χρησιμοποιούν το Instagram τους μόνο για επαγγελματικούς σκοπούς, όμως, η καραντίνα (και η μόλις δύο μηνών κόρη) τους έκαναν να αναθεωρήσουν αυτήν τους την απόφαση. Δεν με πιστεύεις; Click & Scroll Down

Kim Kardashian & Kanye West

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Movie Nights στον καναπέ με Pop-Corn και ταινίες για όλη την οικογένεια; Κάπως έτσι σκέφτηκε και το πιο ισχυρό ζευγάρι της Αμερικής, με την Kim να μην παραλείπει στον υπόλοιπο χρόνο της να παίζει με όλα της τα παιδιά και τον Kanye να τους κάνει βιντεάκια στο Tik – Tok.

Jessica Alba

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις

Πόσες μάσκες προσώπου θα κάνει και η Jessica; Πάντως, οι φήμες που τη θέλουν να μαγειρεύει ό,τι βρίσκει online (και φυσικά να το καταναλώνουν τα παιδιά, γιατί η μαμά Jessica δεν χαλά τη σιλουέτα της) επιβεβαιώνονται.

Read More

And More