“Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία!”

Μπαμπάδες που παρευρέθηκαν στον τοκετό. Διάσημοι ή μη, το θαύμα της φύσης τους συγκίνησε όσο τίποτε άλλο!

Είχαν το κουράγιο να το τολμήσουν. Είχαν την τύχη να μοιραστούν με το άλλο τους μισό το θαύμα της γέννησης του παιδιού τους. Και εμείς είχαμε τη χαρά να τους ακούσουμε να διηγούνται τη μοναδική τους εμπειρία.
Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης ήταν παρών όταν ενάμιση χρόνο πριν, η Μαρία Κορινθίου έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Ο διάσημος μπαμπάς περιγράφει τη στιγμή ως την ομορφότερη της ζωής του.
“Το να βλέπεις τη γέννηση του παιδιού σου είναι μια συγκλονιστική εμπειρία. Η απόφασή μου να παρευρεθώ στον τοκετό λήφθηκε πολύ καιρό πριν και ήταν αδιαπραγμάτευτη” μας είπε ο ίδιος. Μπορεί να μην έκοψε εκείνος τον ομφάλιο λώρο αλλά η ένταση της στιγμής ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και τώρα συγκινείται. Όσο για τα συναισθήματά του; “Χαρά, αγάπη και πολύ κλάμα!”
Τα ίδια συναισθήματα και για τον Αποστόλη Ριμική. Τον συναντήσαμε έξω από το μαιευτήριο “Μητέρα” δύο μέρες πριν. Νέος μπαμπάς, ευτυχισμένος μπαμπάς.
Φορτωμένος τσάντες, μπαλόνια και πολλά χαμόγελα δηλώνει: “Είναι μια υπέροχη εμπειρία που σε δένει με τη μητέρα και το παιδί. Ήθελα εξαρχής να είμαι παρών στον τοκετό και να προσφέρω όση ψυχολογική υποστήριξη μπορούσα στη γυναίκα μου”.
Τι έχει να πει όμως στους μπαμπάδες που δειλιάζουν; “Δεν είναι μια τρομακτική αλλά μια μαγική εμπειρία. Πιστεύω πως κάθε πατέρας πρέπει να τη ζήσει”.

Read More

And More