Γιατί αποφάσισε η Anne Hathaway να μην ξαναπιεί αλκοόλ για τα επόμενα 18 χρόνια;

Η αγαπημένη μας Anne Hathaway εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen Degeneres -ίσως για πολλοστή φορά-, αλλά η αφοπλιστική ειλικρίνεια με την οποία μίλησε για ένα πολύ προσωπικό θέμα της ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρωτόγνωρη. Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα, που το 2016 απέκτησε με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Adam Shulman τον γιο τους Jonathan, αποφάσισε να βγάλει εντελώς το αλκοόλ από την ζωή της, τουλάχιστον μέχρι το παιδί της να συμπληρώσει τα 20 χρόνια του!

Η οσκαρούχα πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, ωστόσο αυτό που αποκάλυψε είναι εξίσου σημαντικό. Άλλωστε, ο λόγος που “κόβει” το ποτό είναι γιατί στο τέλος της ημέρας επηρέαζε κυρίως την οικογενειακή ζωή της, αλλά και τον επαγγελματισμό της. “Θα σταματήσω να πίνω όσο ο γιος μου ζει στο σπίτι μου, διότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνεται και εκείνος φτάνει πλέον σε μια ηλικία που πραγματικά με χρειάζεται όλη την ώρα. Τον πήγα μια μέρα στο σχολείο, δεν οδηγούσα εγώ, αλλά είχα hungover. Και αυτό ήταν το όριό μου. Δεν μου άρεσε καθόλου” παραδέχτηκε η Hathaway, εξηγώντας σε ποιο σημείο αντιλήφθηκε πως το αλκοόλ πλέον δεν ανήκει στην ζωή της.

Όσο για τον επαγγελματικό τομέα και το πώς επηρέασε το ποτό τις επιδόσεις της, η ηθοποιός είπε: “Έπινα ένα βράδυ με τον Matthew McConaughey (συμπρωταγωνιστούν στην νέα ταινία Serenity) και την σύζυγό του, Camila. Και το επόμενο πρωί έπρεπε να πάω σε ένα meeting με τον σκηνοθέτη μας, Steven Knight και ήμουν κάπως… Έχει χρειαστεί ποτέ να πάτε σε μια σύσκεψη με hungover; Κάπως παραπατούσα, με το ένα μάτι κλειστό και προσπαθούσα να τον πείσω για ορισμένα πράγματα σχετικά με τον χαρακτήρα μου. Όταν τελείωσε η συνάντηση, του ομολόγησα πως είχα hungover και εκείνος είπε πως δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά την επόμενη φορά θα το αντιλαμβανόταν αμέσως. Και μετά, δύο μέρες αργότερα είχαμε άλλο ένα ραντεβού και μόλις με είδε είπε ‘Α, τώρα μπορώ να το καταλάβω’”. Και κάπως έτσι, αποφάσισε πως θα παρατούσε το ποτό για τα επόμενα 18 χρόνια τουλάχιστον.

Read More

And More