Γιορτή της μητέρας: 10 διάσημες μαμάδες μιλούν για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους!

Μητέρα, μαμά, μανούλα. Όπως και να σε αποκαλέσει το μικρό σου, ξέρεις ότι η λέξη αυτή περικλείει όλη την αγάπη του για εσένα. Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έφθασε και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ότι σήμερα γιορτάζεις. Και ότι το μικρό σου θα έρθει να σε ξυπνήσει με τρυφεράδα. Είσαι η μαμά της οικογένειας και σίγουρα το πιο πολύτιμο πρόσωπο στη ζωή των παιδιών σου! Η σημερινή ημέρα, δικαιωματικά, σου ανήκει. Για αυτό, φρόντισε να την περάσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις και να την ευχαριστηθείς!

Αλήθεια, αν σου ζητούσα να περιγράψεις σύντομα την εμπειρία σου ως μητέρα, ποιες λέξεις και συναισθήματα θα χρησιμοποιούσες; Όσο το σκέφτεσαι, ρίξε μία ματιά στο πώς δέκα διάσημες μαμάδες περιγράφουν τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους, εκείνον της μητέρας, μέσα από δικές τους δηλώσεις.

Beyonce

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

“Όσο περίεργο και αν ακουστεί, η κόρη μου, με έκανε να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου. Μου ξύπνησε αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία και, κατ’ κάποιον τρόπο, άρχισα να διαμορφώνω ξανά το χαρακτήρα μου. Μπορεί ακόμα να είναι μικρή, όμως, αυτή η συναισθηματική ένωση που αισθάνεσαι με το παιδί σου είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που μία γυναίκα μπορεί να βιώσει. Εγώ το ζω από την πρώτη ημέρα και είμαι ευγνώμων για αυτό.”

Drew Barrymore

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις

“Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό της μητρότητας είναι ότι κάθε μέρα γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Μαθαίνεις πώς είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι αληθινά.”

Chrissy Teigen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

“Για να είμαι ειλικρινής, έχω αισθανθεί αρκετές φορές αμήχανα μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλει στην αρχή. Σήμερα, μπορεί να μου μιλήσει σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλει και είμαι σίγουρη ότι θα συνεννοηθούμε.”

Kim Kardashian

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

“Προσπαθούσα να βρω τρόπο να είμαι καλή σε όλα. Να είμαι η καλύτερη μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας. Ευτυχώς, αρκετά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δε γίνεται. Για αυτό, έθεσα ως προτεραιότητα τα παιδιά μου και άφησα το κεφάλαιο “Καριέρα” λίγο πιο πίσω. Μπορεί να είναι αρκετά ζόρικο, όμως, οι αγκαλιές που παίρνω σήμερα από τη North είναι ακόμα πιο ζεστές από ό,τι είχα φανταστεί. Θέλω να χάνομαι μέσα τους.”

Reese Witherspoon

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει λεπτό από τη στιγμή που ήρθε η μεγάλη μου κόρη στη ζωή, που να μη σκέφτομαι τι μπορεί να κάνουν τα παιδιά μου, όταν εγώ λείπω από το σπίτι για δουλειές. Έτσι, κάνω αυτό που αποκαλώ ως το Δελτίο του CNN: Είναι η Ava καλά; Ο Deacon; Ο Tenesse; Αν ναι, πάμε πίσω στην Ava και τούμπαλιν”

 P!nk

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

“Μόλις γέννησα, αισθάνθηκα ότι πέρασα σε μία νέα πίστα. Ότι οι προτεραιότητες μου, πλέον, δεν είναι ίδιες. Άλλαξαν οι συνήθειες μου και ο τρόπος ζωής. Βλέπεις αυτό το μπουκάλι με κόκκινο κρασί; Παλιά, θα έπινα πέντε ποτήρια, τώρα ένα είναι υπεραρκετό. Αγαπώ τα παιδάκια μου και θα γίνω ασπίδα για οτιδήποτε τους συμβεί.”

Chiara Ferragni

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) στις

“Μόλις έγινα μαμά, συνειδητοποίησα ότι κάθε στιγμή έχει τη δική της αξία. Έτσι, προσπαθώ να γεμίζω κάθε μέρα με νέες εμπειρίες και δραστηριότητες”

Victoria Beckham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper Beckham (🏠🧡) (@harperbbstyle) στις

“Η μητρότητα με έκανε επιβάτη σε ένα αναπάντεχο ταξίδι, στο οποίο μπορείς ταυτόχρονα να εκπλαγείς, να μάθεις νέα πράγματα, να γελάσεις, να κλάψεις, να μπερδευτείς”

Anne Hathaway

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway) στις

“Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, ήμουν αρκετά φιλόδοξη και απαιτητική. Μόλις ήρθε ο γιος μου στη ζωή, όλα άλλαξαν. Τα αγνά συναισθήματα πήρανε προβάδισμα και πλέον αναζητώ την απλότητα σε όλα”

Hilary Duff

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

“Ποτέ δεν περίμενα ότι το σώμα μου θα μου έδινε το καλύτερο δώρο που μπορούσα να φανταστώ. Και, όμως! Πλέον, τα παιδιά προηγούνται και τα υπόλοιπα έπονται”

Χρόνια σας πολλά!

Read More

And More