Γιορτή της Μητέρας: 10 ξεκαρδιστικά τσιτάτα για να ταυτιστούν όλες οι μαμάδες

Οι μαμάδες αξίζουν όχι μόνο όλη την αγάπη, αλλά και όλο το σεβασμό του κόσμου! Όλα όσα χρειάζεται να κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να τα μετατρέψουν σε άρτια, κοινωνικά και ευγενικά όντα, είναι αδιαμφισβήτητα αξιοθαύμαστα. Γι’ αυτό και ενώ η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, καλό είναι να κάνουμε στις μαμάδες το δώρο που τους αξίζει! Όχι γιατί είναι αυτή η ημέρα, αλλά γιατί πάντα αξίζει να τους δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας, σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται!

Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ μητέρα, τότε ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να αντέξεις για να μεγαλώσεις τα μικρά σου. Και παρ’ ό,τι τα πάντα γίνονται από ενστικτώδη αγάπη, αυτό δεν σημαίνει πως η καθημερινότητα δεν είναι κουραστική, με πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχα!

Γι’ αυτό και παρακάτω μπορείς να δεις μερικά από τα πιο αστεία τσιτάτα για τη μητρότητα και τις μαμάδες! Κι αν δεν καταφέρουν αυτά να σου φτιάξουν την ημέρα, τότε τι;

Λατρεύω τον χαλαρωτικό ήχο των LEGO που τα παρατάνε στο πάτωμα. Καμία μαμά, ποτέ.

Αχ, έβαλες το μικρό σου για ύπνο, τώρα μπορείς επιτέλους να… Πλάκα κάνω, μόλις σηκώθηκε ξανά!

Τα παιδιά μου προσπερνούν τον πατέρα τους που κάθεται στον καναπέ και αρχίζουν να μου χτυπούν την πόρτα του μπάνιου για να τους ανοίξω ένα σακουλάκι.

Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι σαν βόλτα στο πάρκο… Το Jurassic Park.

Όταν είσαι μητέρα, το ντους είναι σαν ολυμπιακό άθλημα. Οι fans φωνάζουν το όνομά σου και πιέζεσαι να τελειώσεις σε χρόνο ρεκόρ.

Τι λέω στα παιδιά μου: “Ντυθείτε” – Τι καταλαβαίνουν: “Στάσου όρθιος χωρίς ρούχα και δες τηλεόραση φορώντας μόνο μία κάλτσα”.

Αφού έχω κόψει τα νύχια του μικρού μου για δύο χρόνια, νιώθω πως μπορώ να εξουδετερώσω βόμβα ενώ είμαι σε τρενάκι του λούνα παρκ.

Κανείς δεν έχει περισσότερη ενέργεια από ένα παιδί που θα έπρεπε να κοιμάται” – Reese Witherspoon

Η σιωπή είναι χρυσός. Εκτός κι αν έχεις παιδί… Τότε η σιωπή είναι πολύ, πολύ ύποπτη.

Το ξυπνητήρι μου φοράει χαριτωμένα πυτζαμάκια και μου χαμογελάει όταν με ξυπνάει.

And More