Gisele Bündchen: Τι αντίκτυπο είχε ο θηλασμός στην ζωή της και τι μετανιώνει σήμερα;

Οι διάσημες μητέρες σπάνια αποκάλυπταν στοιχεία και λεπτομέρειες για τις οικογενειακές ζωές τους και πάντοτε προσπαθούσαν να προστατεύσουν τις πληροφορίες που αφορούν τα παιδιά τους, συντηρώντας έτσι “ζωντανό” τον μύθο της star. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν μαζί με τις εποχές και πλέον οι αγαπημένες μας celebrities σπεύδουν να μοιραστούν τα πάντα με τους fans τους, ειδικά την εμπειρία τους από την μητρότητα, επιδεικνύοντας έναν πιο ειλικρινή τρόπο διαχείρισης της φήμης τους! Ανάμεσά τους και η αγαπημένη μας, Gisele Bündchen, που σε αποκλειστική συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό People μίλησε για τον αντίκτυπο που είχε η απόκτηση δύο παιδιών και κυρίως ο θηλασμός, τόσο στο σώμα, όσο και στην ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, το topmodel αποκάλυψε πως η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή της δέχτηκε μεγάλο “πλήγμα”. Ο λόγος, όπως εξηγεί, ήταν ο θηλασμός των παιδιών της, Benjamin και Vivian, για περισσότερους από 18 μήνες το καθένα, με αποτέλεσμα το στήθος να αλλάξει εντελώς όψη. Η ίδια λέει: “Πάντοτε με επαινούσαν για το κορμί μου και ένιωθα πως ο κόσμος είχε προσδοκίες από εμένα, τις οποίες πλέον δεν μπορούσα να υποστηρίξω. Ένιωσα πολύ ευάλωτη διότι μπορώ να γυμναστώ, μπορώ να τρέφομαι υγιεινά, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το γεγονός πως και τα δύο παιδιά μου απόλαυσαν τον αριστερό μαστό περισσότερο από τον δεξιό. Το μόνο που ήθελα ήταν το στήθος μου να ξαναγίνει όπως ήταν και ο κόσμος να σταματήσει να το σχολιάζει”

Η διάσημη μητέρα, που απέκτησε τα παιδιά της με τον σύζυγό της και αθλητή Tom Brady, αποφάσισε το 2015 να προχωρήσει σε αισθητική χειρουργική επέμβαση για την αύξηση του στήθους της. “Όταν ξύπνησα, σκέφτηκα ‘Τι πήγα και έκανα;’. Ένιωθα σαν να ζούσα πλέον σε ένα κορμί που δεν αναγνώριζα. Τον πρώτο χρόνο φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί αισθανόμουν πολύ άβολα” λέει η Gisele. Όσο για τον σύζυγό της, ο Brady υπήρξε πολύ υποστηρικτικός. “Μου έλεγε ‘Σ’ αγαπώ ό,τι κι αν γίνει’ και πως είμαι πολύ όμορφη” θυμάται η ίδια.

Read More

And More