Η Jessica Chastain έγινε μαμά και φρόντισε να μην το μάθει κανείς… μέχρι τώρα!

Πριν μία εβδομάδα διάβασες εδώ για τα 10 πιο διάσημα μωράπου ήρθαν στον κόσμο κατά την διάρκεια της χρονιάς. Κανονικά, όμως, ο τίτλος μάλλον θα έπρεπε να ήταν “Τα 11 διάσημα μωρά της showbiz που ήρθαν στον κόσμο μέσα στο 2018”, αφού άλλη μία αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood έχει αποκτήσει παιδί -και μάλιστα το πρώτο της-, απλώς δεν το είχε αποκαλύψει έως τώρα! Ο λόγος για την iconic κοκκινομάλλα και ταλαντούχα κινηματογραφική πρωταγωνίστρια, Jessica Chastain, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Page Six της εφημερίδας The New York Post, καλωσόρισε την κόρη της με τον σύζυγό της, Gian Luca Passi de Preposulo, πριν τέσσερις μήνες και, όπως επισημαίνεται, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Chaistain και ο σύζυγός της εντοπίστηκαν στους δρόμους του Upper East Side στην Νέα Υόρκη, καθώς κατευθύνονταν προς το ιατρείο του παιδιάτρου. Η ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε την τεσσάρων μηνών κόρη της επάνω της, σε έναν μάρσιπο αγκαλιάς, ενώ λίγο αργότερα το ζευγάρι συναντήθηκε με μια δεύτερη γυναίκα που πιθανότατα είναι η νταντά του μωρού. Επιπλέον, βάσει δημοσιεύματος του Just Jared, το όνομα της μικρής είναι Giuletta Passi Chastain.

Πάντως, όπως αναφέρει το περιοδικό Us Weekly, οι πρώτες υποψίες πως η Jessica Chastain έχει γίνει μητέρα υπήρχαν από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν η ηθοποιός εντοπίστηκε να περπατά σε δρόμο της Βοστόνης, σπρώχνοντας ένα βρεφικό καρότσι καλυμμένο με λευκό κουβερτάκι, καθώς πήγαινε στο σετ όπου γυρίζεται η νέα ταινία της, Eve. Μόλις τρεις ημέρες αργότερα, ο Gian Luca Passi de Preposulo εθεάθη να μπαίνει με την σύζυγό του και την βοηθό της σε ξενοδοχείο, κουβαλώντας ένα βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου.

And More