Η Keira Knightley απαγορεύσει στην κόρη της δύο επικές ταινίες της Disney. Μαντεύεις ποιες;

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως η Keira Knightley έχει μπει κατά κάποιο τρόπο στο… μικροσκόπιο των media σε όλο τον κόσμο, εν μέρει εξαιτίας του κειμένου της The Weaker Sex που συμπεριλήφθηκε στην συλλογή συγγραμμάτων Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies. Στο δικό της δοκίμιο η διάσημη ηθοποιός θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία της μητρότητας, σε μια προσπάθεια να ασκήσει κριτική στην πίεση που ασκείται και τις προσδοκίες που κλιμακώνονται απέναντι στις νέες μητέρες. Ο λόγος που το άρθρο της προκάλεσε αντιδράσεις ήταν το γεγονός πως σύγκρινε την προσωπική εμπειρία της μετά τον τοκετό με εκείνη της φαινομενικά υγιέστατης, ξεκούραστης και φωτογενούς Kate Middleton, η οποία πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μόλις επτά ώρες μετά την γέννηση της μικρής Charlotte. Τώρα, η Keira έρχεται να προκαλέσει (;) και πάλι το κοινό αίσθημα (sic) με άλλη μία δήλωσή της, αυτή την φορά στην εκπομπή Ellen της Ellen DeGeneres, όπου αποκάλυψε πως κάποιες ταινίες της Disney είναι απαγορευμένες στο σπίτι της!

Συγκεκριμένα, η 33χρονη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου δήλωσε πως υπάρχουν ορισμένα animation που δεν επιτρέπει στην τριών ετών κόρη της να παρακολουθεί και μάλιστα συνόδευσε την αποκάλυψή της με αρκετά δυνατά επιχειρήματα, που μοναδικό στόχο έχουν την παροχή ενός δυναμικού προτύπου στην μικρή κόρη της. “Η Σταχτοπούτα (Cinderella) είναι απαγορευμένη ταινία, επειδή μιλάει για ένα κορίτσι που περιμένει έναν πλούσιο τύπο να έρθει να την σώσει. Σώσε τον εαυτό σου, προφανώς!” εξήγησε η ίδια και συνέχισε: “Η Μικρή Γοργόνα (The Little Mermaid) είναι επίσης απαγορευμένη, αν και την αγαπώ πολύ. Τα τραγούδια είναι υπέροχα, αλλά μην θυσιάζεις την φωνή σου για έναν άντρα! Αλήθεια αγαπώ την Μικρή Γοργόνα και γι’ αυτό παιδεύομαι, αλλά το τηρώ”.

Όσο για τις ταινίες που επιτρέπει στην μικρή της να βλέπει: “Το Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen) είναι τέλειο και η Βαϊάνα (Moana) είναι απολύτως εντάξει. Φυσικά, υπάρχουν και τα Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo) και Ψάχνοντας την Ντόρι (Finding Dory)” είπε η ηθοποιός, για να συμπληρώσει η Ellen DeGeneres: “Δεν έχει τίποτα κακό η Dory!”, αφού άλλωστε η… φωνή της πρωταγωνίστησε στην ταινία!

And More