Η Rachel McAdams φωτογραφίζεται σε ένα ανατρεπτικό fashion editorial με… το θήλαστρό της!

Η Rachel McAdams σίγουρα δεν είναι μια “συμβατική” ή τουλάχιστον συνηθισμένη μητέρα. Το ίδιο, όμως, ισχύει και την προσωπικότητα και την στάση της απέναντι στα (υπερβολικά πολλά) φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, η ίδια δεν ανακοίνωσε ποτέ την εγκυμοσύνη της, δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε ποτέ τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την εγκυμοσύνη της και τελικά δεν ενημέρωσε και κανέναν όταν έφερε το πρώτο παιδί της στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, σχεδόν επτά μήνες μετά την απόκτηση του γιου της με τον σύντροφό της, σεναριογράφο Jamie Linden, αποφάσισε να μιλήσει (διακριτικά και μετρημένα) πρώτη φορά για την ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού στους βρετανικούς Sunday Times. Τώρα, λοιπόν, η ηθοποιός φαίνεται πως βάλθηκε να… σπάσει το internet (ακόμη και άθελά της) αφού φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Girls. Girls. Girls. magazine με τον πιο “επαναστατικό” τρόπο! Πιο όμορφη από ποτέ (sic), με μια σειρά Bulgari διαμαντιών στον λαιμό της και ένα Versace jacket ριγμένο στους ώμους της, η διάσημη πρωταγωνίστρια επέλεξε το πιο αντισυμβατικό αξεσουάρ που θα περίμενες να δεις σε φωτογράφιση μόδας: ένα ηλεκτρικό θήλαστρο!

Η φωτογραφία μοιράστηκε σε όλα τα social media του περιοδικού, αλλά και στον προσωπικό λογαριασμό και ιστολόγιο της φωτογράφου και ιδρύτριας του Girls. Girls. Girls., Claire Rothstein. Μάλιστα, η φωτογράφος συνόδευσε την δημοσίευσή της με την λεζάντα: “Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγιο για τους οποίους θέλησα να ανεβάσω αυτή την φωτογραφία. Προφανώς, η Rachel McAdams είναι πανέμορφη και η συνεργασία μαζί της ήταν ονειρική, αλλά επιπλέον αυτή η δουλειά έγινε σχεδόν έξι μήνες μετά την γέννηση του γιου της. Επομένως ανάμεσα στις λήψεις χρειαζόταν να αντλήσει γάλα με το θήλαστρο, καθώς ακόμα θηλάζει το μωρό της. Ο θηλασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου, σαν την αναπνοή, και δεν μπορώ με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο να φανταστώ γιατί και πώς μπορεί ποτέ κανείς να αποδοκιμάζει την πρακτική ή να την φοβάται. Δεν νομίζω καν πως χρειάζονται εξηγήσεις, απλά ήθελα να μιλήσω για αυτό, έστω κι αν αλλάξει την οπτική ενός ατόμου πάνω σε ένα τόσο φυσικό, φυσιολογικό και εκπληκτικό πράγμα”.

Μπορούμε, λοιπόν, να πούμε πως το νέο editorial της Rachel McAdams για το περιοδικό Girls. Girls. Girls. γιορτάζει την μόδα, το ταλέντο της και φυσικά την μητρότητα!

Read More

And More