2020s Moms

Οι διάσημες που έγιναν μαμάδες φέτος

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη από ανατροπές, δυσάρεστες και ευχάριστες ειδήσεις. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν σίγουρα οι γυναίκες που θα βρεις στο θέμα αυτό, οι οποίες, μέσα στο 2020, είχαν τη χαρά να βιώσουν το θαύμα της μητρότητας. Να βλέπουν την κοιλιά τους να φουσκώνει, να πηγαίνουν στο μαιευτήριο, να επιστρέφουν στο σπίτι με το νεογέννητο και να κρατούν στην αγκαλιά το μωρό τους. Αλήθεια, ποιες διάσημες γυναίκες έγιναν μανούλες φέτος; 

Gigi Hadid

(@gigihadid)

Και κάπου εκεί στις αρχές της πρώτης καραντίνας, το διάσημο μοντέλο ανακοινώνει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον εξίσου πετυχημένο τραγουδιστή, Zayn. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, γίνεται γνωστό ότι η Gigi Hadid ανήκει και επίσημα στο club των διάσημων μαμάδων, με τη μικρή της κορούλα να ομορφαίνει τη ζωή της.

Katy Perry

(@katyperry)

Αν υπάρχει μία γυναίκα που άλλαξε τόσες πολλές φορές τα μαλλιά της, κατά τη διάρκεια της κύησης, αυτή δεν είναι άλλη από την Katy Perry. Κοντά, σγουρά, μακριά μαλλιά. Όλα αυτά μέχρι το ημερολόγιο να δείξει… Αύγουστο και η αγκαλιά της γεμίσει από τον καρπό του κεραυνοβόλου έρωτα της με τον Orlando Bloom.

Rooney Mara

Μπορεί το ζευγάρι (ναι, ο σύντροφος της είναι ο Joaquin Phoenix) να κρατά χαμηλούς τόνους τόσο για τη δική τους προσωπική σχέση όσο και την εγκυμοσύνη της Rooney αυτή καθαυτή, οι πληροφορίες, όμως, των δημοσιογράφων του αμερικάνικου People θέλουν τη δημοφιλή ηθοποιό να έγινε μαμά το περασμένο φθινόπωρο. Λες να αποδειχτεί και αυτό καλλιτεχνική φύση;

Jessica Biel

(@jessicabiel)

Άλλη μία εγκυμοσύνη που έγινε γνωστή μετά την έλευση του μωρού στον κόσμο αυτό. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους τον περασμένο Ιούλιο, συμπληρώνοντας στη συνέχεια ότι η Jessica Biel βρέθηκε στο μαιευτήριο στις αρχές του καλοκαιριού, δηλαδή τον Ιούνιο. Έκτοτε, η Jessica Biel και o Justin Timberlake ζουν παιχνιδιάρικες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Lea Michele

(@leamichele)

Την γνώρισες μέσα από το Glee και την αγάπησες από την πρώτη στιγμή. Για τον γλυκό της χαρακτήρα, τις αγνές προθέσεις της. Τώρα, έχεις έναν ακόμη λόγο! Στις 23 Αυγούστου ανακοίνωσε ότι έφερε στον κόσμο αυτό το πρώτο της μωρό, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα πανέμορφο αγοράκι.

Ashley Graham

(@ashleygraham)

Ήταν 18 Ιανουαρίου, 6 το απόγευμα και ημέρα Σάββατο όταν το πιο διάσημο Plus – Size Model ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες, προκειμένου να γεμίσει την καθημερινότητα της με το γιο της. Παιχνίδι, γέλια και αγκαλιές. Κάπως έτσι είναι ένα τυπικό 24ώρο της.

Milla Jovovich

(@millajokovich)

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά για τη ζωή της Milla Jovovich. Ούτε για την εγκυμοσύνη της. Μόνο για το ταλέντο της. Στις αρχές του 2020, η ίδια έφερε στον κόσμο αυτό την τρίτη της κορούλα και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο τη (μακριά από τα φώτα) ζωή της.

Ciara

(@ciara)

Αν υπάρχει ένα μωρό που το όνομα του σηματοδοτεί και μία αξία, αυτό είναι σίγουρα της δημοφιλούς R&B τραγουδίστριας. Η κόρη της ονομάζεται “Win” και ήταν η πιο γλυκιά νίκη της Ciara σε όλη της την ζωή.

 

 

Read More

And More