Πώς η Chrissy Teigen και ο John Legend έγιναν ξανά οι αγαπημένοι μας γονείς

Η αλήθεια είναι πως τους έχουμε μεγάλη αδυναμία ούτως ή άλλως, αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, ενώ η σχέση και η οικογενειακή ζωή τους έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μίντια, χάρη στις άλλοτε αξιολάτρευτες και άλλοτε σοβαρότατες δηλώσεις τους. Σε κάθε περίπτωση, το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο λαμπεροί και χαρούμενοι, απ’ ό,τι τους απαθανάτισε ο φακός (πολλοί φακοί) κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων Grammys! Μάλιστα, και οι δύο απασχόλησαν τα Μέσα, αφού ο καθένας είχε κάτι πολύ εντυπωσιακό να… πει!

Την αρχή έκανε ο μουσικός John, με μία από τις πιο ξεκαρδιστικές δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε στο κόκκινο χαλί για το αν ήπιε κανένα… ποτάκι πριν φτάσει, απαντώντας πως είχε πιει ένα σφηνάκι ουίσκι στο δρόμο “έτσι, για να χαλαρώσουμε. Βλέπεις, πίνω για δύο”! Η υπέροχη απάντηση του John Legend έρχεται όχι απλώς ως μια παραλλαγή της κλασικής ατάκας κάθε εγκυμονούσας γυναίκας “Τρώω για δύο”, αλλά και έπειτα από την παραδοχή της Chrissy Teigen το περασμένο καλοκαίρι πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και πλέον έχει πάρει την απόστασή της από αυτό. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του ζευγαριού στο E! Entertainment, o John Legend δήλωσε πως και ο ίδιος τη “συντροφεύει” σε αυτή την προσπάθεια, κάνοντας επίσης “κράτει” στο ποτό (awww!).

Και ενώ όλοι “κρέμονταν” από τα χείλη του, μήπως και αποκαλύψει επιτέλους ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν, την έκπληξη έκανε λίγο αργότερα η Chrissy Teigen, εκεί που κανείς δεν το περίμενε! Το ζευγάρι, παρά την έντονη επαφή τους με το κοινό και τους fans τους και τα συνεχή updates που τους παρέχουν για τη ζωή τους, θέλησαν να κρατήσουν το φύλο του μωρού τους “κρυφό”, κρατώντας με αυτό τον τρόπο κάτι για τους… εαυτούς τους. Το βράδυ των Grammys, όμως, η Chrissy αποφάσισε να… σπάσει τη σιωπή της και “ανέβασε” στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με τίτλο: “Η μαμά και το αγοράκι της”, κάνοντας τους followers της να ξετρελαθούν! Well done, παιδιά!

And More