So far so good: Τα 10 διάσημα μωρά της showbiz που ήρθαν στον κόσμο μέσα στο 2018

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει και το 2018 οδεύει σταθερά προς το τέλος του. Και ενώ μπορεί να σου φαίνεται ακόμα νωρίς για… ρετροσπεκτίβες και countdowns, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πολλά είναι εκείνα που μπορούμε να ξεκινήσουμε να καταμετρούμε για την χρονιά που βαίνει στο τέλος της. Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι και τα διάσημα γεννητούρια που έλαβαν χώρα από τις αρχές του έτους μέχρι τώρα! Βλέπεις, οι celebrities της διεθνούς showbiz που δέχτηκαν μέσα στην χρονιά “επίσκεψη” από τον πελαργό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετοί, καθιστώντας έτσι το ’18 ένα έτος… γόνιμο και γεμάτο χαρμόσυνα καλωσορίσματα!

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις συγκεντρωμένα τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου του θεάματος, που απέκτησαν παιδιά μέσα στο 2018!

Kate Upton και Justin Verlander

Στις 7 Νοεμβρίου, το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της καλωσόρισαν την πρώτη κόρη τους, Genevieve Upton Verlander.

Diane Kruger και Norman Reedus

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφός της και πρωταγωνιστής της σειράς Walking Dead, Norman Reedus, έφεραν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους. Παρ’ όλα αυτά, κρατούν την προσωπική ζωή τους αρκετά προφυλαγμένη, χωρίς άλλες λεπτομέρειες να έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Hilary Duff και Matthew Koma

 

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον Οκτώβριο πως είναι έγκυος μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 Οκτωβρίου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως η μικρή Banks Violet Bair έχει έρθει στον κόσμο.

Pippa Middleton και James Matthews

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pipa, υποδέχτηκε το πρώτο παιδί της στις 16 Οκτωβρίου. Μάλιστα, η γέννηση του γιου της ήρθε μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Meghan Markle πως είναι έγκυος.

Kate Hudson και Danny Fujikawa

Η ηθοποιός που έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, τον 7χρονο Bingham και τον 14χρονο Ryder, ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της στις 2 Οκτωβρίου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως την αποκαλούν Rani, παίρνοντας το όνομά της από τον παππού της, Ron Fujikawa.

Kim Kardashian και  Kanye West

Το διάσημο ζεύγος καλωσόρισε στις 15 Ιανουαρίου το τρίτο παιδί του, την μικρή Chicago West, την οποία μάλιστα απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Kylie Jenner και Travis Scott

Τα δεύτερα γεννητούρια στην οικογένεια Kardashian ήρθαν από την Kylie στις 4 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η γέννηση της κόρης της, Stormi Webster, ανακοινώθηκε παρά το γεγονός πως καμία στιγμή δεν είχαν επιβεβαιωθεί οι φήμες της εγκυμοσύνης της.

Khloé Kardashian και Tristan Thompson

Το τρίτο νέο μέλος της οικογένειας Kardashian είναι η κόρη της Khloé, True Thompson, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου.

Chrissy Teigen και John Legend

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειά τους στις 16 Μαΐου. Το δεύτερο παιδί τους είναι ο μικρός Miles.

Cardi B και Offset

Στις 10 Ιουλίου, η ράπερ Cardi B καλωσόρισε την κόρη της Kulture Kiari Cephus, που είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον σύζυγό της, Offset.

Read More

And More