Τα δώρα της νονάς! Εσύ σκέφτηκες τι θα αγοράσεις φέτος στο βαφτιστήρι σου;

Τελικά, όντως, ο εγκέφαλος μας χρειάζεται περίπου 21 ημέρες, για να εδραιώσει μία νέα συνήθεια. Το βλέπεις και εσύ. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι ξαφνικά ο χρόνος άρχισε να κυλά τόσο γρήγορα, οι μέρες να “περνούν” και το Πάσχα να μας κλείνει, πλέον, απειλητικά το μάτι; Τικ Τοκ. Εσύ, νονά, πήρες τα φετινά σου δώρα για το βαφτιστήρι; Έχεις οργανώσει, έστω, τη λίστα σου; Αν όχι, είμαστε εδώ για εσένα. Γιατί, κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Ναι, έχεις δίκιο. Η φετινή πασχαλινή περίοδος είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα δεν θα κυλήσει όπως την περίμενες. Τα μαγαζιά είναι κλειστά και όλοι μας είμαστε στο σπίτι, για να προστατεύσουμε και να προστατευθούμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ψωνίσεις τα δωράκια σου για το πνευματικό παιδί σου. Δες το από άλλη οπτική γωνία: μένεις σπίτι, κοιτάς ευκολότερα αρκετές επιλογές, διαλέγεις εκείνο που σου αρέσει και το στέλνεις κατευθείαν στο σπίτι του βαφτιστηριού σου. Τις ευχές; Από το τηλέφωνο!

 

Για να μη χτυπήσει, λοιπόν, το τηλέφωνο νωρίτερα και ακούσεις τα παράπονα του, ρίξε μία ματιά στις προτάσεις μας, είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κορίτσι.

 

Παπούτσια

Κάτι μου λέει ότι το πιο κλασικό δώρο για τις ημέρες του Πάσχα κατέχει και φέτος την πρώτη θέση στη λίστα σου. Σκέψου έξυπνα: επίλεξε κάτι, το οποίο το παιδί να μπορεί να φορέσει στις καλοκαιρινές του βόλτες. Αν πάλι, “βλέπεις” πιο μακριά, ένα παπουτσάκι φθινοπωρινό μπορεί να αποτελέσει το πιο πρακτικό δώρο.

Ρούχα

Είτε επιλέξεις κοντομάνικα μπλουζάκια, είτε το all-time classic jean, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όχι μόνο θα το χαροποιήσεις, αλλά θα ανανεώσεις και όλη του την ντουλάπα.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Σίγουρα κάποια στιγμή θα το αξιοποιήσει και θα το κάνει να περάσει καλά. Αν κρίνω από τις εξελίξεις, ίσως, αυτή η στιγμή να έρθει πολύ πιο σύντομα από ότι πιστεύεις. Σαν να το βλέπω να ξετυλίγει τη συσκευασία που μέσα “κρύβει” το παιχνίδι, που θα γίνει η καλύτερη του παρέα στο σπίτι.

Αυτοκινητάκια 

Αν είναι αγόρι, έχει ήδη καταχαρεί. Συνταγή δοκιμασμένη, αλλά άκρως σημαντική, αφού και η μαμά θα θέλει το παιδί της να κάνει ένα διάλειμμα από τις μπλε οθόνες.

Κούκλες

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα κορίτσια, τα οποία θα έχουν κάτι να ντύσουν, να κουρέψουν, να δημιουργήσουν και να εκδηλώσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Παζλ

Έξυπνη επιλογή, γυμνάζει το μυαλό και την αντίληψη. Θέλει να παίξει ή ψάχνει τρόπο να περάσει τη μέρα του, γιατί βαρέθηκε στο σπίτι; Τότε, ξέρεις τι πρέπει να του πάρεις!

Gadgets

Ποιο παιδάκι δεν λατρεύει οτιδήποτε τεχνολογικό; Την απάντηση τη ξέρεις και αν ρωτήσεις τη μαμά του, θα γνωρίζεις και τι new tech θέλει πολύ την περίοδο αυτή. Αρκεί να υπάρχει μέτρο. Είπαμε, σωστή χρήση και όχι κατάχρηση.

Ρολόι 

Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να φορεθεί παντού. Ακόμα και μέσα στο σπίτι. Δώσε έμφαση και στο λουράκι. Στα μάτια ενός παιδιού κάνει τη διαφορά.

Λαμπάδα

Εννοείται, ότι δεν θα λείπει ούτε φέτος από το μπουκέτο δώρων σου. Μπορεί να μη βρεθούμε στην Εκκλησία για την Ανάσταση, όμως, το έθιμο το τηρούμε και κάνουμε τη λαμπάδα το πιο όμορφο decor στο σπίτι!

 

And More