Home management: Ποιος είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για κάθε νέα μητέρα;

Λοιπόν, μετά από πολλή σκέψη και εμπειρία μερικών μηνών στο ρόλο της αφοσιωμένης χαζομαμάς, κατέληξα σε ένα συμπέρασμα: ότι το πρώτο πράγμα που χάνεις μόλις αποκτήσεις δική σου οικογένεια δεν είναι ούτε ο ύπνος σου ούτε η αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά, αλλά ολόκληρο το… τιμόνι! Εκεί, δηλαδή, που ως ανέμελη εργαζόμενη τριαντάρα νόμιζα ότι είχα τον κόσμο κάτω από τον πλήρη έλεγχό μου, τώρα τα έχω χαμένα! Κι αν δεν τους φροντίζω όπως πρέπει; Κι αν αυτά που κάνω δεν είναι σωστά; Κι αν δεν είναι το σπίτι όσο πρέπει καθαρό; Κι αν αρρωστήσουν;

Πάνω, λοιπόν, που κόντευα να μπω στη ζώνη της απελπισίας, με σταμάτησε η κολλητή μου, θυμίζοντάς μου ότι το μυστικό του καλού μάνατζερ είναι να μοιράζει αρμοδιότητες. “Βρες τους συμμάχους σου!”, μου είπε κι έτσι εγώ βρήκα την KLINEX: τον ιδανικό σύμμαχό μου για να απαλλαγώ από το άγχος των μικροβίων. H KLINEX με τη σειρά της μου έδωσε τις πιο χρήσιμες συμβουλές:

Να απολυμαίνω συστηματικά με Καθαριστικό Πατώματος KLINEX Λεβάντα τα πατώματα σε όλα τα δωμάτια και το σαλόνι, ώστε το μωράκι μου να απολαμβάνει το μπουσούλημα χωρίς περιορισμούς κι εγώ να το παρακολουθώ χωρίς αγωνία για τα μικρόβια!

Να καθαρίζω τα ξύλινα κάγκελα και τις πλαστικές επιφάνειες της κούνιας και του πάρκου με το KLINEX σπρέι γενικής χρήσης 4 σε 1. Τα σκουπίζω με βρεγμένο πανί, αφήνω να στεγνώσουν και έτσι, όταν το πολυμήχανο πιτσιρίκι μου αποφασίζει να… μασουλάει τα κάγκελα της κούνιας, εγώ διατηρώ την ψυχραιμία μου και γελάω με τις γκριμάτσες που κάνει!

Ευχαριστώ KLINEX!

Read More

And More