Η Jennifer Aniston διαβάζει παραμύθια!

Το έκανε και αυτό η πολυσχιδής Jennifer Aniston: διηγείται παραμύθια με τον πατέρα της στην audio book έκδοση του Loukoumi ενός αρνιού που δημιούργησε για μια επιτυχημένη σειρά παραμυθιών ο ελληνοαμερικανός Nick Katsoris!

Ο Nick Katsoris θέλησε να τιμήσει την Εθνική Ημέρα “Κάνε τη διαφορά” και σε συνεργασία με την Εθνική Φιλόπτωχο Εταιρεία θέλησε να ενθαρρύνει τα παιδιά να είναι πιο ενεργά στις κοινότητές τους.

Έτσι έγραψε ένα ακόμη βιβλίο με ήρωα το αρνί Loukoumi και αυτή τη φορα βρήκε έναν ιδανικό συμπαραστάτη: την επίσης ελληνοαμερικάνα Jennifer Aniston για να διηγηθεί τις περιπέτειες του Λουκούμη.

/Με λίγη βοήθεια από τον πατέρα της και ηθοποιό John Aniston, η Jennifer διηγείται τις περιπέτειες του Λουκούμη που περνάει μια μέρα μαθαίνοντας να βοηθάει όσους έχουν ανάγκη.

Από τις 21 Οκτώβρη το βιβλίο θα ταξιδέψει σε όλη την Αμερική για να διαβαστεί σε παιδιά.

Επιπλέον για κάθε βιβλίο που θα πωλείται ο Katsoris θα δίνει 4 δολάρια στην Φιλόπτωχο Εταιρεία και ένα δωρεάν αντίτυπο σε τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Εκτός από την Aniston και άλλοι διάσημοι ελληνοαμερικανοί ηθοποιοί όπως η Olympia Doukakis δάνεισαν τη φωνή τους ερμηνεύοντας ρόλους ενώ συμμετέχει και η διάσημη τραγουδίστρια Gloria Gaynor.

Δες εδώ το video με τους διάσημους Έλληνες και τη Jennifer Aniston να διηγούνται την εμπειρία τους και άκου αποσπάσματα του Λουκούμη

Read More

And More