Η οικογένεια HEDRIN νικά τις ψείρες!

Με τέσσερα καινοτόμα προϊόντα η οικογένεια HEDRIN είναι η πιο πλήρης και εξειδικευμένη σειρά κατά της φθειρίασης.
Η δράση τους είναι κλινικά αποδεδειγμένη και επιτυγχάνεται με τον πλέον φυσικό τρόπο. Δεν περιέχουν χημικά φθειροκτόνα, είναι όλα άοσμα και φιλικά για το τριχωτό της κεφαλής και είναι απόλυτα ασφαλή ακόμη και για βρέφη 6 μηνών.
Κάθε προϊόν της οικογένειας HEDRIN εξασφαλίζει ευκολία και σίγουρη απαλλαγή από τις ψείρες και τα αυγά τους. Ξεμπερδεύετε με τις ψείρες μια και καλή, οικονομικά και χωρίς κόπο.

Αλλά η οικογένεια HEDRIN μπορεί επιπλέον να σας προστατέψει με το πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν HEDRIN PROTECT & GO, που σταματά τη μόλυνση προτού καν ξεκινήσει. Έχει υπέροχο άρωμα, ξεμπλέκει χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα στα μαλλιά, και προστατεύει τους μικρούς μας φίλους τις περιόδους που οι ψείρες κάνουν την εμφάνισή τους. Αρκεί μία εφαρμογή 2 φορές την εβδομάδα και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες δεν θα πλησιάζουν τα μαλλιά των παιδιών σας.

Το HEDRIN PROTECT & GO είναι κι αυτό φυσικό προϊόν και είναι το μοναδικό που έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση.
Διαλέξτε τον τύπο HEDRIN που ταιριάζει καλύτερα στα παιδιά σας και απαλλαγείτε από τις ψείρες γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Η οικογένεια HEDRIN νικά τις ψείρες! Διαλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει από την ολοκληρωμένη σειρά αντιφθειρικών και οι ψείρες δεν θα πλησιάσουν φέτος το παιδί σας!
www.hedrin.gr

Read More

And More