“Η Παναγία των Παρισίων” για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ορφέας!

“Η Παναγία των Παρισίων” το αριστούργημα του Βίκτορος Ουγκώ, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Ορφέας με νέες συμμετοχές έκπληξη στην παράσταση!

Για όσους, μικρούς και μεγάλους, δεν την πρόλαβαν πέρσι, φέτος η παράσταση έρχεται ανανεωμένη, με νέες συμμετοχές έκπληξη! Το κλασικό έργο του Ουγκό πρωτοδιασκευάστηκε σε θεατρικό από τη Τζένη Καρέζη και η ευτυχής συγκυρία είναι ότι κάποια χρόνια μετά, ο γιος της Κωνσταντίνος Καζάκος πρωταγωνιστεί στο δύσκολο ρόλο του Κουασιμόδου.

Η «Παναγία των Παρισίων», ο περίφημος καθεδρικός ναός του Παρισιού, είναι το μέρος που εκτυλίσσεται η υπόθεση του έργου του μεγάλου συγγραφέα. Η Μαρία Κορινθίου ερμηνεύει την Εσμεράλδα, την τσιγγάνα που τα βάζει με το εκκλησιαστικό κατεστημένο.


Ένα πολυμελές μπαλέτο από ταλαντούχα νέα παιδιά πλαισιώνει χορευτικά και τραγουδιστικά τους πρωταγωνιστές προσφέροντας ένα καλό θέαμα!


Η φετινή έκπληξη της παράστασης είναι η συμμετοχή της Μαρίας Ιωαννίδου (αν δεν την αναγνωρίσατε στη φωτογραφία) που κάνει έναν ιδιαίτερο ρόλο!


Η άλλη έκπληξη είναι ότι ο Χάρης Βορκάς, που διασκεύασε και το έργο σε μιούζικαλ και το σκηνοθετεί, αναλαμβάνει το ρόλο του ποιητή!


Μία από τι εξαιρετικές παρουσίες του μπαλέτου που χορεύει, τραγουδάει και παίζει, η Τζούλια Σπυροπούλου με την εντυπωσιακή στολή της τσιγγάνας.

Προσαρμογή σε μιούζικαλ-σκηνοθεσία : Χάρης Βορκάς
Μουσικές διασκευές-ενορχήστρωση : Γιώργος Νιάρχος
Στίχοι τραγουδιών : Άρης Δαβαράκης
Χορογραφίες : Όλια Στεφανίδου
Σκηνικά : David Negrin

Info
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ : 19.00
ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 21.15
ΣΑΒΒΑΤΟ : 18.15 & 21.15
ΚΥΡΙΑΚΗ : 19.00

Τιμή εισιτηρίου : 22 ευρώ πλατεία, 16 ευρώ εξώστης-φοιτητικό-παιδικό-άνεργοι
Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 12 ευρώ
ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ : 10.00 εως 13.00 & 17.00 εως 22.00 εκτός Δευτέρας)
Ειδική τιμή για γκρούπ & συλλόγους.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ (Πρώην Χατζηχρήστου)
Πανεπιστημίου 38-ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-3604618, Fax-210-3608728

Read More

And More