Η “Παπλωματού” σε σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου!

Η παιδική Σκηνή Μαριάννας Τόλη παρουσιάζει, και τη φετινή χρονιά, την παράσταση «Το Δώρο της Παπλωματούς», στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου. Ένα εμπνευσμένο musical φτιαγμένο ειδικά για τα παιδιά από το βραβευμένο παραμύθι των Τζέφ Μπραμπώ και Γκέηλ Μάρκεν, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαριάννας Τόλη, υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν, που ήταν και ο χορογράφος της παράστασης το 2015, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

«Το Δώρο της Παπλωματούς»: Λίγα λόγια για το έργο
Ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της και έκπληκτη διαπιστώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που η φτώχεια τους κάνει δυστυχισμένους. Στην αρχή νομίζει πως δεν  μπορεί να τους βοηθήσει, μα γρήγορα θα καταλάβει πως κάτι έχει κι αυτή να τους προσφέρει….

H προσφορά χωρίς όρια φέρνει την ευτυχία. Οι πλούσιοι γίνονται φτωχοί και οι φτωχοί πλούσιοι αλλά η αλλαγή αυτή φέρνει την γαλήνη, την ευτυχία, την χαρά. Τα σκηνικά, η μουσική και οι ονειρικές εικόνες γεμάτες χορό, χιούμορ και ευαισθησία θα αγγίξουν ξανά τις καρδιές όλων. Ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους, κατά τη διάρκεια του οποίου η παπλωματού μας παρασύρει ξανά στον δρόμο της αγάπης, της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας.

Συγγραφέας: Τζέφ Μπραμπώ & Γκέηλ Μάρκεν
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη

Σκηνικά: Νατάσα Τσιντικίδη
Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Μουσική: Αλέκος Μπαζάνης
Φωτισμοί: Χάρης Βασιλόπουλος
Χορογραφία: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν

Παίζουν: Παπλωματού: Λητώ Αμπατζή, Άπληστος Βασιλιάς: Σωκράτης Μαιδώνης, Μοδίστρα-Νεράιδα: Δήμητρα-Ιόλη Εξάρχου, Αρκούδα Ένορκος-Παλιατζής: Σταύρος Μπέκας, Πουλί –Πλούσια κυρία: Ελεάννα Κόλια, Δικαστής-Αυλικός: Αντώνης Παπαδάκης, Κυρία της αυλής-Κορίτσι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Αγοράκι-Αυλικός Ένορκος: Στέφανος Λούρος & Γριούλα-Κυρία της αυλής: Δώρα Γκέκα.

Διάρκεια: 90λ (με διάλειμμα 10λ.)

Τιμές Εισιτηρίων:12€: ενήλικες | 10€: παιδικό | 8€: ομαδικό (από 12 άτομα και πάνω) / Viva.gr

Παραστάσεις: Κυριακή στις 11:30 & 15:00. Καθημερινά για σχολεία στις 10:00.
Υπεύθυνη προγραμματισμού παραστάσεων και ομαδικών πωλήσεων: Ευγενία Πομώνη 6944310395 & 2109233991

Read More

And More