Κάνε πιο νόστιμο το γάλα του μικρού σου!

Μήπως σε ταλαιπωρεί το μικρό σου επειδή δεν πίνει το γάλα του; Μήπως κάθε φορά που έρχεται η ώρα γκρινιάζει; Το Caotonic είναι ένας γλυκός τρόπος για να σταματήσει να αντιδρά…
Ο απολαυστικός και γεμάτος διασκέδαση κόσμος του Caotonic εμπλουτίζεται με τη νέα συσκευασία Caotonic 250 γρ. Η νέα μικρότερη συσκευασία, όπως και κάθε άλλη, κλείνει μέσα της: 11 βιταμίνες, 3 μεταλλικά στοιχεία και σίδηρο, προσφέροντας απαραίτητα συστατικά για την σωστή πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών και φυσικά την λαχταριστή σοκολατένια γεύση που κάνει το γάλα ακαταμάχητο!
Σίγουρα το μικρό σου θα λατρέψει το γάλα με το Caotonic και δεν θα σε ταλαιπωρεί τα πρωινά…
Ένα ποτήρι γάλα με Caotonic, μετατρέπει το πρωινό των παιδιών σε απολαυστική συνήθεια, εξασφαλίζοντας υδατάνθρακες για ενέργεια, ασβέστιο για γερά οστά και καλύπτοντας έως και 30% τις ανάγκες τους σε βιταμίνες και κατά 50% σε ασβέστιο και σίδηρο!
Έτσι, κάθε πρωί με το Caotonic προσφέρετε στα παιδιά ένα καλό ξεκίνημα και δύναμη να αντεπεξέλθουν στο απαιτητικό πρόγραμμα του σχολείου και των δραστηριοτήτων τους!
Το Caotonic κυκλοφορεί και σε συσκευασίες 500γρ, 700γρ, καθώς και στην συσκευασία σακούλας 500 γρ, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.
Την οικογένεια Caotonic συμπληρώνουν οι αγαπημένες σοκολάτες Caotonic Choco και Caotonic Choco Sticks, ιδανικά σνακ στο σχολείο και την εκδρομή, με 7 βιταμίνες και γάλα.
Μπείτε λοιπόν στον κόσμο του Caotonic, έναν κόσμο απόλαυσης, δύναμης, και χαράς!

Read More

And More